Ce salariu are o casieră la Ikea. Primește acești bani cu tot cu bonuri și bonusuri

Daria Petrescu, Dragos Ștefănescu 21.07.2021, 08:10
Ce salariu are o casieră la Ikea. Primește acești bani cu tot cu bonuri și bonusuri

Ikea este unul dintre cele mai apreciate companii care comercializează mobilier casnic. Compania, care a fost fondată în Suedia, are mii de angajați în toată țara. Magazinele Ikea s-au extins în ultimii ani, iar acestea pot fi găsite în mai multe orașe din țară. Pentru cei care vor să intre în echipa companiei, vă prezentăm mai jos câteva posture, dar ș ice salariu ați putea să primiți dacă veți fi angajat. Iată  ce salariu are o casieră la Ikea. Primește acești bani cu tot cu bonuri și bonusuri

 Ce salariu are o casieră la Ikea. Primește acești bani cu tot cu bonuri și bonusuri

Lanțul are 389 de magazine  în 50 de țări , majoritatea în Europa, iar restul în Statele Unite, Canada, Asia și Australia. Peste 20 de magazine au fost deschise în anul 2005. IKEA este unul dintre puținele lanțuri comerciale care are puncte de desfacere în Israel cât și în alte țări din Orientul Mijlociu.

Un angajat Ikea din București, cu un program de lucru full-time și cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Lucrător comercial, încasează un salariu net lunar de 2.300 de lei. Salariile la Ikea sunt stabilite în funcție de atribuțiile pe care le are angajatul.

Iată ce salarii primesc angajații de la Ikea

Marketing Specialist- are un salariu de 4.200 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 400 de lei și bonusuri lunare, în valoare de 600 de lei. Acesta este unul dintre cele mai vânate posturi din companie.

Lucrător comercial- are un salariu de 2.300 de lei, ce include și tichetele de masă

Area sales coordinator- primește un salariu de 7800 de lei. La această sumă, se mai pot adăuga bonusuri anuale, în funcție de decizia angajatorului.

Team Leader Logistica- are un salariu de 3900 de lei, tichete de masa de 300 de lei și alte bonusuri în valoare de 130 de lei.

Lucrător comercial (casier)- poate primi un salariu de minim 2.060 de lei

Șef de apartament- are un salariu de 3000 de lei, la acre se adaugă tichetele de masă.

Operator call center- 2000 lei

Un șef de department cu un program full time are un salariu de 3.500 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei

Consultat vânzări- are un salariu de 2.100 de lei și tichete de masa de 300 de lei.

Consilier vânzări- 2.100 de lei, tichete de masa de 315 lei, plus alte bonusuri de 150 de lei.

Despre Ikea

Unul dintre magazinele preferate ale românilor este Ikea. Acesta comercializează mobilier casnic. Primul magazine IKEA s-a deschis în România în 2007.

În prezent sunt două magazine Ikea la noi în țară, cel de-al doilea fiind Ikea Pallady. Foarte mulți oameni trec pragul acestor magazine însă puțini dintre aceștia știu ce salariu are de fapt o casieră Ikea în 2021.

Ikea este o companie fondată în Suedia, de către o fundație olandeză. Familia Kamprad controlează această afacere. Literele din numele IKEA vin de la inițialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad. E vine de la numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, și A provine de la numelui localității în care s-a născut Ingvar Kamprad: Agunnaryd.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe