Ce salarii sunt la Mega Image – cât câștigă un lucrător, un casier și un șef de magazine

Daria Petrescu 10.11.2020, 16:45
Ce salarii sunt la Mega Image – cât câștigă un lucrător, un casier și un șef de magazine

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, care a fost fondat în 1995. Acesta are peste 9000 de angajați și anual caută alții. În prezemt, rețeaua cuprinde peste 500 de magazine în București, Constanța, Ploiești și alte orașe. În cazul în care vrei să faci parte din echipa Mega Image, trebuie să știi ce salariu ai primi lunar. Compania oferă printre cele mai mari avantaje din acest punct de vedere. Iată cât câștigă un lucrător, un casier și un șef de departament.

Ce salarii sunt la Mega Image

Salariile de la Mega Image nu sunt deloc de neglijat, mai ales că la acestea se adaugă sporuri și tichete de masa, ce pentru mulți sunt extrem de importante. Un șef departament mărfuri alimentare, la Mega Image, poate câștiga lunar suma de 2450 de lei. La această sumă se adaugă un bonus de 600 de lei pe lună. De asemenea, există și tichete de masa în valoare de 300 lunar.

Salariile la mega Image s-au mărit în primăvara acestui an
Salariile la Mega Image s-au mărit în primăvara acestui an

Astfel că, un șef de department la Mega Image poate ajunge la un salariu lunar, în 2020, de 2900 de lei. La această sumă se mai adaugă un bonus de 300 de lei pe lună. Angajatul mai poate câștiga și tichete de masa în valoare de 300 de lei, pe lună.

Un lucrător comercial/ casier câștigă în medie de 2000 de lei lunar, atât în Capitală, cât și în alte orașe.

În primăvară, Mega Image a anunțat măriri de salariu

În luna aprilie a acestui an, când în țara noastră a fost declarată stare de urgență din cauza coronavirusului, Mega Image a anunțat că acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 09 – 31 martie, pentru angajații din magazine și depozite.

De asemenea, orele suplimentare efectuate  s-au plătit în continuare conform regulilor interne deja existente.

Beneficii pe timp de criză pentru angajații Mega Image

„Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă pe care o putem traversa doar împreună, cu solidaritate și empatie pentru cei din jur. Colegii noștri din magazine depun zilnic eforturi pentru ca fiecare client să își facă cumpărăturile într-un mod sigur, având în vedere condițiile actuale.

Toate eforturile colegilor, responsabilitatea și dedicarea, cât și faptul că se află în prima linie de expunere la virusul COVID-19 merită recunoscute de noi toți și sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, pentru care țin să le mulțumesc.

Facem apel, încă o dată, la responsabilitate și înțelegere din partea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, de această perioadă”, declară potrivit retail-fmcg.ro, Mircea Moga, CEO Mega Image

Despre Mega Image

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, care a fost fondat în 1995. Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piață din România în anul 2010. În prezent a ajuns  la peste 250 magazine. Magazinele Shop&Go vin în întâmpinarea clienților care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, aproape de casă.

În 2015, Mega Image și-a extins portofoliul de brand-uri cu un nou concept de magazi.  Gusturi românești, sub care reunește produse autentice care aduc aproape savoarea inconfundabilă,

Mega Image își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete. Este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine din toată țara.

 

Urmăriți Impact.ro și pe