Ce salarii primesc în 2021 angajaţii Lidl. Retailerul german oferă bonusuri consistente

Nicu Stan, Rădulescu Valentin 23.03.2021, 14:26
Ce salarii primesc în 2021 angajaţii Lidl. Retailerul german oferă bonusuri consistente

Ce salarii primesc în 2021 angajaţii Lidl. Retailerul german oferă bonusuri consistente. Care sunt acestea, citiți în articolul de mai jos.

S-au mărit salariile la Lidl. Ce bani iau acum salariații angajatorului german

S-a aflat ce salarii primesc în 2021 angajaţii Lidl. Retailerul german oferă bonusuri consistente pentru salariații săi. Sunt vești incredibile despre salariile celor de la LIDL România. Este incredibil câți bani primesc angajații unuia dintre cele mai cunoscute lanțuri de hypermarketuri din România.

LIDL România este, mai mult ca sigur, unul dintre cele mai apreciate și cunoscute lanțuri de hypermarketuri din țara noastră, fiind preferat de către români din toate colțurile României.

Lidl Romania a crescut salariile angajatilor sai
Lidl Romania a crescut salariile angajatilor sai

Lucrurile au început să se schimbe în favoarea angajaților

Astfel, magazinele nemțești sunt renumite pentru alimentele lor proaspete, accesibile ca preț, precum și pentru gama diversificată de produse, care se schimbă de la săptămână la săptămână. Chiar dacă se vede cât de satisfăcuți sunt clienții consumatori cu produsele alese de pe rafturi, multă lume s-a întrebat dacă angajații LIDL România sunt mulțumiți cu banii pe care-i primesc?

Astfel s-a aflat că până în 2021, angajații magazinelor LIDL nu aveau salarii foarte mari, iar în timpul pandemiei de coronavirus, acestea ar fi scăzut drastic, dar lucrurile au început să se schimbe în mod favorabil salariaților.

Cei care s-au angajat anul acesta la Lidl au avut parte de o surpirză plăcută

Se pare că românii care s-au angajat în această primăvară la magazinele nemțești au avut parte de o surpriză plăcută din partea angajatorilor. LIDL România a mărit atât salariile cât și bonusurile, spre mulțumirea angajaților săi.

Statisticile arată în felul următor: LIDL are 310.000 de angajați, dintre care 80.000 de persoane lucrează în cele 275 de sucursale pe care retailerul german le are deschise în România. De asemenea, celebrul lanț de hypermarketuri nemțești operează în nu mai puțin de 32 de țări de pe Glob, ceea ce înseamnă aproximativ 11.200 de magazine.

Câți bani câștigă angajații de la Lidl România

Un manager de magazin LIDL câștigă 5300 de lei net, iar un casier încasează un salariu de 3000 de lei, la care se adaugă și bonusuri.

Iată lista completă cu salariile angajaților de la LIDL România:

Casier/lucrător comercial – 3000 de lei + bonusuri
Manager de magazin – 5300 de lei
Junior Consultant- 5.500 lei + tichete de masa de 200 lei + bonus de 600 de lei/an
Lucrător comercial în Baia Mare – 1500 de lei
Manager – 4000 de lei + bonus 4000 de lei/an
Manager Asistent în București – 3600 de lei
Asistent Achizitii în Capitală-  4100 de lei
Vânzător comercial în Cluj – Napoca –  2.700 lei + bonus de 1200 de lei/an
Casier/lucrător comercial în Oradea – 2300 de lei + bonus 1200 de lei/ an + tichete de masa de 300 de lei + alte bonusuri de 3000 de lei/lună.

Urmăriți Impact.ro și pe