Ce să pui în cafea ca să nu mai fie amară. Ingredientul uitat de români

Nicu Stan 14.02.2022, 16:47
Ce să pui în cafea ca să nu mai fie amară. Ingredientul uitat de români

S-a aflat ce să pui în cafea ca să nu mai fie amară. Ingredientul uitat de români. Mulți dintre români adaugă în cafea diferite toppinguri și zaharuri pentru a-și putea bea cafeaua, însă acestea sunt bogate în calorii. Toți aceștia pot folosi cu încredere acest ingredient disponibil în mai toate cafenelele.

S-a aflat ce trebuie să pui în cafea pentru ca aceasta să nu mai fie așa de amară. Banalul ingredient există în orice bucătărie

Cei mai mulți dintre români refuză să iasă pe ușă dimineața fără a fi băut măcar o ceșcuță de cafea, însă cealaltă parte nu bea cafea pentru că acesta este amară, scrie stiridinlume.ro.

Această parte din urmă trebuie să știe că există modalități alternative prin care pot face cafeaua mai puțin amară și fără a apela la zahăr.

Scorțisoara atenueaza gustul amar al cafelei
Scorțisoara atenueaza gustul amar al cafelei

Care este ingredientul uitat de români

Astfel, există un ingredient, ce pare să fi uitat de români, care nu numai că atenuează amăreală cafelei, în plus, îi intensifică și aroma. Banalul ingredient uitat de români, care face ca cafeaua să nu mai fie așa de amară îl are toată lumea în bucătărie. Este vorba despre banala scorțișoară.

Aceasta nu doar că elimină amărăciunea dintr-o ceașcă de cafea, însă îi va scoate în evidență și aroma. Astfel, nu vei mai avea nevoie de zahăr și te vei putea bucura în continuare de licoarea ta preferată dimineață de dimineață.

Scorțișoara, bună pentru sănătate

Scorțișoara în cafea este o opțiune foarte populară. Multe dintre magazine și cafenele pun condimentul la dispoziția clienților pentru a adăuga pudra puternică în ceșca lor de cafea.

Scorțișoara este o alternativă minunată atunci când vrei să reduci consumul de zahăr. Nu numai că miroase foarte bine, dar are și o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Scorțișoara are puține calorii

În comparație cu zahărul, scorțișoara are foarte puține calorii. Este mult mai ușoară decât orice sirop, este naturală, are un gust bun și oferă un ajutor pentru cei care caută să aibă un stil de viață sănătos.

La fel ca în cazul oricărui alt ingredient, scorțișoara trebuie adaugată treptat în cunsum. Se adaugă un praf de scorțișoară și în cazul în care îți place continui. Trebuie reținut faptul că scorțișoara se dizolvă mai bine în cafeaua fierbinte.

Se poate folosi scorțișoară măcinată sau sub formă de baton pentru a o adăuga în cafea, însă cea pudra tinde să fie cea mai indicată, întrucât se va dizolva mult mai rapid.

Urmăriți Impact.ro și pe