Ce s-a petrecut de fapt cu trupul lui Adolf Hitler. Detalii mai puțin știute despre sfârșitul șocant al liderului nazist

Ioana Bucur 11.08.2021, 09:16
Ce s-a petrecut de fapt cu trupul lui Adolf Hitler. Detalii mai puțin știute despre sfârșitul șocant al liderului nazist

Ce secrete ascundea omul responsabil pentru moartea a peste șase milioane de oameni nevinovați? Dependent de droguri, artist frustrat, speriat de dentist, mare mâncător de dulciuri, iar lista continuă. Rușii au dezvăluit poate cel mai mare mister: ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupul lui Adolf Hitler.

Planurile mărețe ale lui Hitler. Voia să omoare toți locuitorii din Moscova

„Nu trebuie să uităm că tot ce a făcut Hitler în Germania a fost legal”, spunea Martin Luther King. Planurile teribile ale liderului nazist nu îi vizau doar pe evrei. Se pare că avea în plan să omoare toți locuitorii din Moscova și în locul orașului să construiască un lac artificial uriaș.

Să încercăm un fel de „CV Adolf Hitler”. Înainte să devină cancelarul Germaniei, își dorea să devină arhitect, dar visul i-a fost spulberat când a picat examenul de admitere la şcoala de arhitectură din Viena. A fost la un pas de moarte, în timpul Primului Război Mondial, viața i-a fost salvată de un tânăr soldat britanic, Henry Tandey.

La fel ca Stalin, a fost nominalizat la premiul Nobel pentru Pace. A vrut să-l ucidă pe Wiston Churchil cu ajutorul unor bombe minuscule acoperite cu un strat de ciocolată, care ar fi trebuit să fie așezate în sala de mese a Cabinetului de la Londra. Spionii britanici au descoperit explozibilul la timp.

Dar cine a fost Adolf Hitler? Suferea de flatulență cronică pentru care a luat, de-a lungul timpului, nu mai puțin de 28 de medicamente, printre care cocaină și amfetamine, de care a devenit și dependent, din 1942 până la moartea sa în 1945. Îi era frică să meargă la dentist, adora dulciurile și chiar și în ziua de astăzi circulă zvonuri despre sexualitatea sa, unele voci susținând că ar fi fost, de fapt, homosexual.

Ce s-a petrecut de fapt cu trupul lui Adolf Hitler
Adolf Hitler

Rușii au dezvăluit ce s-a întâmplat cu trupul lui Adolf Hitler

Moartea lui Adolf Hitler rămâne învăluită în mister. A fost ucis? S-a sinucis? Rușii au dezvăluit că trupul liderului nazist a fost incinerat de către agenții KGB sovietici și aruncat  într-un râu din Germania, în urma ordinelor directe ale șefului agenției de spionaj.

Într-un interviu acordat agenției de știri Interfax, generalul Vasily Khristoforov susține că din fostele documente secrete reiese că seful KGB, Yuri Andropov, la consimțământul conducerii Partidului Comunist Sovietic, a ordonat o misiune ultrasecretă de distrugere a rămășițelor lui Hitler, ale soției sale, Eva Braun, precum și ale cadavrelor liderului propagandist al Germaniei Naziste Joseph Goebbels și întregii sale familii.

„Resturile au fost incinerate într-un crematoriu în afara orașului Shoenbeck, la 11 kilometri depărtare de Magdenburg, iar cenușă rezultata a fost aruncata în răul Biederitz”, se arată în cel de-al doilea document, potrivit declarațiilor lui Khristoforov.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...