Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Camilla și Prințesa Diana. Capcana pe care i-a întins-o actuala regină

Stan Filon 12.08.2023, 11:34
Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Camilla și Prințesa Diana. Capcana pe care i-a întins-o actuala regină

Wow, ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Camilla și Prințesa Diana! Cele două femei din viața actualului Rege al Marii Britanii s-au confruntat pentru prima dată chiar înainte de nunta prințesei Diana cu Prințul Charles.

Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Camilla și Prințesa Diana

Regele Charles a avut o viață amoroasă zbuciumată. Chiar dacă s-a căsătorit în anul 1981 cu prințesa Diana, el și-a păstrat și relația pe care o avea cu fosta sa iubită, Camilla Parker care între timp i-a devenit soție.

Prințesa Diana și Camilla Parker au avut prima întâlnire chiar înaintea nunții, când prințesa Diana a găsit pe patul său o scrisoare chiar de la Camilla Parker, prin care îi solicita o întâlnire între patru ochi. Diana s-a convins chiar în timpul întâlnirii că a fost o invitație-capcană.

Ce s-a intamplat la prima intalnire dintre Camilla si Printesa Diana
Ce s-a intamplat la prima intalnire dintre Camilla si Printesa Diana

„Eram prea tânără”

Ea a povestit cum Camilla o studia cu o atenție interesată și a încercat să o descoasă în fel și chip, dându-i, printre cuvinte, de înțeles că va trebui să lupte pentru inima lui Charles. „Eram prea tânără ca să înțeleg toate mesajele care îmi apăreau în față”, a conchis Diana.

Și a fost o adevărată luptă, mai ales că Diana a recunoscut ulterior că au fost tot timpul trei persoane în mariajul ei. Prințul Charles și-a continuat povestea de iubire cu Camilla ani și ani la rând, spre disperarea lui Lady Di.

Cele două femei au mai avut o întâlnire plină de scântei. Prințesa Diana a mers la ziua de naștere a uneia dintre surorile Camillei Parker. Știa că își va întâlni rivala în amor la acea petrecere, însă a venit cu un plan bine pus la punct de acasă.

Momentul de glorie al Prințesei Diana

”Unul dintre cele mai curajoase momente din cei zece ani de căsnicie a fost când m-am dus la petrecerea aia îngrozitoare, la a 40-a aniversare a surorii Camillei. Nimeni nu se aștepta să mă duc, dar o voce îmi spunea: >. Așa că m-am bucurat de ceva îngrozitor. Am decis că n-o s-o mai îmbrățișez și s-o pup pe Camilla. Doar să-i strâng mâna. Acesta a fost marele meu pas înainte. Și m-am simțit teribil de curajoasă și puternică, îi arătam că Diana vine să-și ia revanșa”, a povestit Lady Di într-un interviu. În timpul petrecerii, Diana a luat-o pe Camilla deoparte, cerându-i să schimbe câteva cuvinte între patru ochi.

„I-am spus: >. Mi-a răspuns: >. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: >. I-am răspuns: >”, a povestit Lady Di. Ei bine, Camilla a lăsat privirea în pământ și nu a mai scos niciun cuvânt, scrie Daily Mail. Lady Di a mărturisit că s-a simțit eliberată și mândră, după șapte ani în care a fost măcinată de frustrare și gelozie.

Cu toate acestea, relația extraconjugală a prințului Charles nu a încetat și într-un final s-a ajuns la divorț. Lady Diana a decedat ulterior într-un accident rutier petrecut în Franța, iar Camilla Parker și-a văzut visul cu ochii, când a devenit soția prințului Charles, iar recent a devenit Regină a Marii Britanii, după încononarea Regelui Charles.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...