Unde şi cum a fost fotografiat Mario Fresh. Iubitul Alexiei Eram a surprins pe toată lumea

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 14.10.2021, 00:14

Mario Fresh a surprins pe toată lumea, recent, cu o apariție atipică în Capitală. Iubitul Alexiei Eram, care a făcut de curând o achiziție importantă, a demonstrat că ține mult la felul în care arată.

Cum a fost văzut Mario Fresh în București

Așa cum îi spune și numele de scenă, Mario Fresh vrea să arate foarte bine întotdeauna. Artistul în vârstă de 22 de ani a fost fotografiat de fotoreporterii Playtech-Impact în timp ce ieșea din Clinica Eliade ce oferă printre altele servicii de remodelare corporală, dermato-cosmetică și dermato-estetică.

În ciuda faptului că și-a cumpărat recent o mașină marca Mercedes în valoare de câteva zeci de mii de euro, Mario Fresh a apelat la serviciile Uber. De la clinică, artistul a plecat către studioul de înregistrări din zona Hala Traian cu o mașină electrică a acestei companii. Cântărețul a preferat să se așeze în scaunul din dreapta șoferului.

”După o perioadă de 2 luni de mers cu aproape toate mijloacele de transport, m-am hotărât și eu la una. În scurt timp încep modificările”, a anunțat pe internet Mario Fresh, dezvăluind că își dorește câteva schimbări la bolidul său.

Unde si cum a fost fotografiat Mario Fresh. Iubitul Alexiei Eram a surprins pe toata lumea
Alexia Eram

Mario Fresh, despre planurile pe care le are cu Alexia Eram

Cântărețul formează din nou un cuplu cu Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a publicat recent o fotografie pe internet în care apare îmbrățișându-l pe artist. Deschideți galeria foto de mai sus!

De altfel, Mario Fresh a recunoscut că are planuri mari în viața personală. Artistul a spus în cadrul podcast-ului lui Radu Tibulca ce și-ar dori să se întâmple.

”Da, eu așa am de gând (să se căsătorească, n.r.). Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a dezvăluit Mario Fresh.

Alexia Eram, despre căsătorie

Pe de altă parte, Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani nu se vede prea curând mireasă. Fiica Andreei Esca își dorește că se căsătorească abia după vârsta de 27 de ani și vrea să aibă doi copii.

”Nunta ideală? Grandioasă, dar şi una intimă. Aş vrea două. Mi-ar plăcea ceva romantic, undeva pe o plajă, în Bali. După 27 de ani cred că m-aş căsători, îmi doresc doi copii, fata şi băiat”, a spus ea. Vezi AICI ce a dezvăluit Alexia Eram despre Mario Fresh și relația lor!

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...