Ce s-a întâmplat la petrecerea de 40 de ani a lui Dani Oțil. ”De la 18 ani n-am mai făcut asta”

Diana Radu 26.08.2020, 16:54
Ce s-a întâmplat la petrecerea de 40 de ani a lui Dani Oțil. ”De la 18 ani n-am mai făcut asta”

Dani Oțil a dat o petrecere de zile mari cu ocazia împlinirii vârstei de 40 ani. Prezentatorul TV a ales să se sărbătorească alături de logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, și de prieteni la un restaurant de lux din Nordul Capitalei.

Dani Oțil, petrecere fără respectarea normelor impuse de pandemie

Prezentatorul de la „Neata cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, și-a petrecut de ziua de naștere împreună cu prietenii fără a respecta normele de distanțare socială. Printre invitați s-au numărat „gemenele sexy” ale showbiz-ului, Raluka și Ana Baniciu, iar Irina Rimes s-a numărat printre artiștii care au întreținut atmosfera și care au cântat.

Alături de Dani Oțil a fost și frumoasa sa logodnică, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, împreună cu care aceasta a dansat și s-a simțit excelent. Petrecerea s-a dovedit a fi una memorabilă pentru Dani, care a declarat că nu a mai avut parte de un asemenea bairam de pe vremea când era adolescent.

„De la 18 ani nu am făcut o asemenea petrecere”, a spus Dani Oțil, simpaticul prezentator al matinalului Antenelor.

dani otil, petrecre, 40 de ani
Dani Oțil, petrecere fără respectarea normelor impuse de pandemie. Sursă foto: Instagram

Dani Oțil s-a născut pe data de 14 august 1980 la Reșita. Acesta a început să muncească de la vârsta de 16 ani, iar de la 18 ani a început să fie pe cont propriu, adică să se întrețină singur.

„Aveam 17 ani, ştiam că părinţii mei nu mă pot susţine nici măcar la facultate la Timişoara”, a declarat Dani Oțil.

Prezentatorul TV a intrat în atenția publicului în perioada când lucra la postul Național TV și a devenit cunoscut la scară largă de când a ajuns la Antena 1, unde prezintă împreună cu Răzvan Simion un matinal.

„Neața cu Răzvan și Dani”, emisiunea moderată de cei doi se bucură de un număr destul de mare de urmăritori. De asemenea, acesta a mai lucrat timp de 10 ani și în radio până când să facă trecerea la televiziune.