Ce s-a întâmplat între Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu după despărțire. Bărbatul a spus adevărul despre relația lor (Exclusiv)

Iancu Andreea 15.04.2022, 20:11

Cezar Ouatu a devenit un reper în muzică, demonstrându-și talentul muzical prin notele extrem de greu de atins pe care el reușește să le redea prin cântecele sale. Totuși, celebrul contratenor ar fi avut de câștigat și datorită asocierii sale cu Angela Gheorghiu, o soprană de renume din România, cu care Cezar a avut o relație. Artistul a demontat aceste supoziții în cadrul unui interviu exclusiv pentru playtech.ro, în cadrul căruia a povestit și ce s-a întâmplat între el și fosta sa parteneră după despărțire.

Detalii despre despărțirea dintre Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu

Fostul participant la Eurovision a povestit detalii neștiute despre legătura sa amoroasă cu celebra soprană. Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au trăit o dragoste frumoasă, timp de aproximativ un an de zile. Cei doi formau un cuplu apreciat atât pe scenă cât și în viața privată. Dincolo de diferența de vârstă de 14 ani, Cezar fiind mai tânăr decât partenera sa, cuplul părea unul extrem de sudat.

Din păcate, aceștia au ajuns destul de repede la despărțire, Cezar lăsând să se înțeleagă la acel moment că motivul principal al separării ar fi fost gelozia Angelei. Apropiați ai cuplului povesteau la un moment dat că soprana ar fi descoperit că Cezar Ouatu ar mai fi ținut legătura cu fosta sa iubită. După ce episodul despărțirii dintre cei doi artiști a devenit parte din trecut, Cezar Ouatu a clarificat faptul că relația cu soprana Angela Gheorghiu nu l-a ajutat în carieră, așa cum se zvonea.

„Nici vorbă de așa ceva. Colaborările noastre pot fi numărate pe degetele unei mâini. Eu aveam 12 ani de carieră în spate, am absolvit Conservatorul la Milano, cu notă maximă. Degeaba apărea pe scenă cu mine, dacă nu avea cu cine cânta”, a spus Cezar pentru playtech.ro.

Ce s-a întâmplat între Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu după despărțire
Anghela Gheorghiu și Cezar Ouatu

Ce s-a întâmplat după separarea celor doi artiști

După ce relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu s-a încheiat, mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să colaboreze măcar în plan muzical. Acest lucru este însă exclus, conform artistului, care a declarat că cei doi au întrerupt orice fel de legătură.

„De atunci, nu ne-am mai vorbit. Este exclusă vreo altă colaboare, pe viitor. Nu am păstrat sub nicio formă legătura, nu ne-am trimis niciodată măcar vreun mesaj, cu ocazia vreunui eveniment special din viața noasstră, și nici de sărbători”, a adăugat acesta.

În prezent, Cezar Ouatu se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca Jurca, o femeie cu 19 ani mai tânără decât el, din Alba Iulia, care a absolvit SNSPA, Comunicare și Relații Pubice, în București.

Urmăriți Impact.ro și pe