Ce s-a întâmplat la înmormântarea mamei din Timişoara şi celor doi copii ai săi. E cumplit!

Iancu Andreea 07.05.2022, 10:52
Ce s-a întâmplat la înmormântarea mamei din Timişoara şi celor doi copii ai săi. E cumplit!

Cunoscuții și familia Iulianei, mama din Timișoara care s-a sinucis aruncându-se cu cei doi copii ai săi de pe un bloc de zece etaje, au condus-o pe ultimul drum pe Iuliana și micuții săi. Povestea acesteia a îndurerat o țară întreagă, iar anchetatorii continuă să investigheze cazul. Dincolo de durerea și lacrimile manifestate în cadrul ceremoniei de înmormântare, toți cei prezenți au remarcat ce s-a întâmplat cu fostul iubit al tinerei mame precum și cu restul celor prezenți.

Înmormântarea mamei din Timișoara, marcată de lacrimi de durere. Motivul pentru care slujba nu a fost oficiată în biserică

Familia și apropiații Iulianei au suspinat și au vărsat lacrimi amare lângă sicriul cu trupurile neînsuflețite ale celor doi copilași și ale mamei acestora. Femeia de 32 de ani, care a ales să își pună capăt zilelor și să le curme viața și micuților săi, a fost înmormântată alături de cei doi copii în același sicriu, la dorința familiei, în ciuda faptului că preoții Bisericii Ortodoxe Române nu au putut să organizeze slujba așa cum s-ar fi cuvenit pentru micuți.

Gestul femeii de a se sinucide, în contradicție cu credința creștină, a făcut ca preoții să nu oficieze slujba de înmormântare în biserică, ci în curtea cimitirului, astfel că sicriul în care se află mama și micuții a fost depus afară. Cu toate acestea, cei doi copiii au fost binecuvântați după cum era creștinește normal, cu o slujbă care se oficiază în cazul minorilor, diferită de cea a unui mirean obișnuit. Zeci de persoane și-au luat rămas bun de la tânără și cei doi copii și i-au condus pe ultimul drum cu multe lacrimi.

„Sigur că este nedrept față de copii să fie condamnați la aceeași soartă ca mama.(…) Sunt convins că prin înțelepciunea sfinților părinți, care sunt acolo, vor face o slujbă specială, pentru copii. Slujba înmormântării copiilor este diferită față de slujba înmormântării unui mirean, care este creștin și pleacă la Domnul că așa a fost scris să fie. În cazul de față este total diferit, pentru că noi vorbim de o sinucigașă, care prin egoismul, dacă pot să spun așa, de a se răzbuna, nu știu ce motive ar fi avut sau ce durere profundă a putut avea, încât și-a luat cu ea și copiii și le-a luat viața.”, a mărturisit un preot, în cadrul emisiunii amintite.

Ce s-a întâmplat la înmormântarea mamei din Timișoara și a celor doi copii ai săi
Marcel, fostul iubit, prezent și el la înmormântare

Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Iulianei, în timpul înmormântării

Oamenii legii continuă să investigheze contextul în care s-a produs decesul femeii, despre care s-a aflat că ar fi putut recurge la gestul său extrem după ce ar fi avut un schimb dur de mesaje cu Marcel, fostul său partener de viață. Acesta a fost audiat de către procurori după ce s-a reușit deblocarea telefonului victimei, unde s-au descoperit câteva mesaje controversate. Prezent și el la căpătâiul fostei iubite alături de Alex, cel care ar fi trebuit să îi redevină soț Iulianei, Marcel a uimit pe toată lumea cu gestul său. Acesta a venit la înmormântare având în mână cel puțin o jucărie de pluș.

„L-am văzut pe Alex, tatăl copiilor, stând lângă mama și bunica Iuliei. Plânge. L-am văzut și pe Marcel în partea opusă, la capătul sicriului. Suspină, plânge, pare transfigurat. Toată lumea este în lacrimi, nimeni nu-și poate găsi cuvintele. Marcel, când a venit la priveghi, avea o jucărie din pluș sigur. Nu mai știu dacă erau una sau două”, a povestit jurnalistul Andrei Brânaș, care a participat la priveghi și a povestit detalii în emisiunea Mirelei Vaida.

Iuliana și cei doi copii ai săi piereau în urmă cu câteva zile, în mod tragic, după ce femeia decidea să se sinucidă, de mână cu micuții, aruncându-se de pe un bloc din Timișoara. Între timp, oamenii legii continuă investigațiile și urmează să stabilească concluziile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...