Ce s-a întâmplat cu Petrică Mîțu Stoian în clinica unde s-a tratat. Primele dezvăluiri ale unei asistente. ”Atunci am făcut legătura”

Stan Filon 13.11.2021, 08:55
Ce s-a întâmplat cu Petrică Mîțu Stoian în clinica unde s-a tratat. Primele dezvăluiri ale unei asistente. ”Atunci am făcut legătura”

O asistentă care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian a rupt tăcerea. Aceasta a spus exact ce probleme de sănătate avea îndrăgitul interpret de muzică populară decedat la vârsta de 61 de ani. A povestit un moment delicat din viața artistului, când pur și simplu a leșinat.

Asistenta care l-a îngrijit pe Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmnbătă, după ce i-a fost administrat un tratament post covid care i-a făcut mai mult rău decât bine. A ajuns la Spitalul din Reșița cu o tuse cu sânge, iar medicii l-au intubat. După câteva ore, artistul a decedat.

O asistentă care l-a îngrijit în recut pe Petrică Mîțu Stoian a povestit acum un episod grav din viața cântărețului de muzică popuară. Acesta i-a spus femeii că îi este rău, după care a leșinat pur și simplu. ”Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune.

Asistenta care l-a ingrijit pe Petrica Mitu Stoian rupe tacerea
Asistenta care l-a ingrijit pe Petrica Mitu Stoian rupe tacerea

”Pulsul foarte tahicardic”

Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița.

A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta pentru Prima TV.

Cântărețul a spus atunci că este obosit, că a condus mult și probabil de aceea are și pusee de tensiune. ”Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”,  a dezvăluit asistenta la Prima TV.

Între timp, procedura medicală aplicată lui Petrică Mîțu Stoian nu a fost inclusă de Ministerul Sănătății în protocolul de tratament post covid. ”În ceea ce oxidenoterapia hiperbară, reprezentanții Comisiei de Medicină Fizică și de Reabilitare a Ministerului Sănătății au decis neincluderea acestei terapii în protocolul de tratament, având în vedere că, în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19”, se arată în răspunsul Ministerului Sănătății.

Urmăriți Impact.ro și pe