INTERVIU EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre de când este în juriu la “Te cunosc de undeva”. Cum se înțelege cu Andreea Bălan: ”E foarte volubilă!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 12.06.2023, 15:43

Actualul sezon “Te cunosc de undeva” l-a adus la masa juraților pe Mihai Petre, care, conform propriilor mărturisiri, s-a adaptat ușor formatului TV, dar și firii colegilor și recunoaște că părerile diferite sunt constructive pentru toată lumea. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, juratul de la show-ul transformărilor de la Antena 1 ne-a vorbit despre colegii de pupitru, de ce a optat ca fetele lui să studieze în sistemul privat de învățământ, dar și unde își va încărca bateriile în vara aceasta.

Mihai Petre, adevărul despre Te cunosc de undeva

Mihai Petre și-a cunoscut colegii jurați în momentul în care a bătut palma cu Antena 1. Chiar dacă emisiunea rulează încă pe post, Mihai și-a încheiat rolul în acest sezon la “Te cunosc de undeva”, emisiunea fiind difuzată sâmbătă seara, de la ora 20.00, dar se filmează în avans. După un sezon în care a filmat alături de Aurelian Temișan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea și Andreea Bălan, Mihai Petre ne-a împărtășit impresiile despre ei.

Cât de ușor te-ai integrat la masa juraților de la “Te cunosc de undeva”?

„Foarte repede s-a întâmplat asta, colegii m-au primit cu brațele deschise, iar eu mă simt ca peștele în apă acolo. E un show extraordinar, mă simt foarte bine și pot spune asta cu mâna pe inimă, pentru că am terminat deja filmarile sezonului 19. A fost distracție maximă pentru mine, îmi place tare mult.”

Despre peripeții de la filmări ne poți povesti ceva?

„Fiecare secundă din filmare este o peripeție, pentru că spectacolul este total. Mă uimesc absolut toate transformările, e fantastic ce se întâmplă acolo”

Vezi și: Mihai Petre, despre prietenia strânsă cu Pavel Bartoș. Cum a ajuns actorul să fie confidentul celebrului coregraf. „Știe câteva lucruri”. VIDEO EXCLUSIV

Mihai Petre: “E bine când există diferență de opinie”

Ai avut discuții în contradictoriu cu vreun concurent care s-a supărat?

„Nu au fost, nu pot să pun degetul pe una, dar da, se mai întâmplă diferențe de opinie. E normal să fie așa.”

Doar între tine și concurenți sau între tine și ceilalți jurați?

„E, se mai întâmplă și asta, dar rar. Dar așa e viața, nu? E frumos să fie așa, e bine când există diferență de opinie, pentru că întotdeauna asta conduce la un rezultat corect pentru concurenți. Eu așa cred. Cred că avem un juriu foarte bine echilibrat. Asta e esențial în orice juriu”

Pe care dintre jurați îl simți mai apropiat de tine? Poate aveți o istorie împreună și de la alte proiecte.

„Sincer nu avem istorie împreună, eu i-am cunoscut acum cu ocazia sezonului 19. Cel mai important este că ne înțelegem bine. Cred că ceilalți jurați își fac treaba foarte bine, iar pentru mine asta e un plus”

Mihai Petre: “Andreea Bălan este tânăra juriului, foarte volubilă și întotdeauna pusă pe dans”

Dacă ar fi să spui un cuvânt care îl caracterizează pe fiecare, care ar fi?

„Aurelian e all the show, e foarte vechi acolo, știe foarte bine ce face, se ocupă de întregul show și are o viziune globală asupra ce se întâmplă pe scena “Te cunosc de undeva”.

Cristi Iacob este poetul juriului, este cel care are și simte emoția puternic întotdeauna.

Ozana este urechea fină a juriului.

Andreea Bălan este tânăra juriului, foarte volubilă și întotdeauna pusă pe dans”

Cum arată vara asta pentru tine? Îți iei vacanță?

„Absolut. La mare, evident. Iubesc marea!”

Unde pleci cu fetele?

„Mergem în Italia, avem un loc care ne place foarte mult acolo și revenim cu plăcere de fiecare dată”

Mihai Petre: “Merg la lecții de dans, însă merg de plăcere deocamdată”

Legat de școală. Ai optat pentru fete pentru învățământul de stat sau pentru cel privat? De ce?

„Merg la o școală privată, asta a fost alegerea. Sunt multe ingrediente acolo. Nu pot spune că e mai bine sau mai rău neapărat. Asta a avantajat familia noastră în momentul în care am ales. Unul din avantaje ar fi că mă bucur că acum merg la școală încă. Catinca este în clasa a treia, trece într-a patra, iar Ariana este încă la grădiniță, dar merg în același loc”

Moștenește vreuna pasiunea asta a voastră pentru dans?

„Merg la lecții de dans, însă merg de plăcere deocamdată. În schimb cea mare merge la lecții de canto, îi place mai mult să cânte”

Cu podcastul cum merge?

„Deocamdată am luat o pauză. Sperăm să revenim curent. Pe vară avem școala de dans și vacanța, sunt proiectele noastre principale”

Video: Daniel Bălan/ Foto: Sorin Cioponea

Urmăriți Impact.ro și pe