VIDEO

Adevărul despre „exigentul” Mihai Petre de la Te cunosc de undeva. Elwira, soția lui, l-a dat de gol. Ce face cu el când sunt singuri acasă. VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 04.04.2023, 12:56
Adevărul despre „exigentul” Mihai Petre de la Te cunosc de undeva. Elwira, soția lui, l-a dat de gol. Ce face cu el când sunt singuri acasă. VIDEO EXCLUSIV

Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Se cunosc de mai bine de 20 de ani. Renumitul coregraf s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa dansatoare de origine poloneză, iar acum au o familie de invidiat. Și cine poate să îl cunoască cel mai bine pe Mihai Petre dacă nu, chiar soția sa.

„Nu a existat o emisiune în care concurenților nu le-a fost frică de Mihai”

Se știe deja că Mihai Petre este considerat unul dintre cei mai de temuți jurați. Ori de cate ori coregraful face parte dintr-un juriu, concurenții spun că au o mică emoție. Acum, Mihai Petre este noul jurat de la „Te cunosc de undeva”, alături de Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Așadar, pe cât de perfecționist poate fi în timpul meseriei sale, Elwira Petre ne-a spus cum este, de fapt, dansatorul acasă.

Nu cred că a existat o emisiune în care concurenților nu le-a fost frică de Mihai! Mihai este un profesionist și cred că ăsta este răspunsul! Nu trebuie să le fie frică! Mihai înțelege foarte multe și cred că emisiunea „Te cunosc de undeva” este una care îl provoacă și pe el și pe concurenți și cred că se vor distra cu toții!”, a declarat soția lui Mihai Petre în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cum este Mihai Petre acasă

Însă, Mihai Petre este de fapt un bărbat foarte înțelegător, un tată foarte implicat și un soț iubitor, iar Elwira Petre are numai cuvinte de laudă pentru soțul ei.

„Acasă, Mihai este un om absolut normal! Să nu vă gândiți că acasă Mihai este un om rigid, care vrea oul pus la masă perfect tăiat! Este un om absolut normal. Face fetele să se simtă iubite, îndrăgite. Are grijă de toată familia lui. Este ca orice tată!’’, a mai declarat Elwira Petre.

„Asia Express este în topul experiențelor din viața mea”

Mihai Petre și Elwira au concurat la emisiunea „Asia Express”, sezonul patru, acolo unde au și câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Cei doi soți au demonstrat că fac o echipă pe cinste nu doar acasă sau pe ringul de dans, ci și într-o competiție pe care nu o vor uita niciodată!

Asia Express este în topul experiențelor din viața mea! Au fost atât de multe momente grele, fiecare zi a fost grea, dar au fost și foarte multe momente plăcute, am învățat mult din experiență asta!”, a mai spus Elwira.

Cei doi coregrafi au împreună doua fetițe superbe, așadar nimic nu se putea compara cu dorul de fiicele lor. Stresul era mai mare atunci când se gândeau ce fac cele mici și ce se întâmplă acasă.

Cel mai mare stres al meu era ce se întâmplă acasă. Eu nu îmi făceam griji că nu mă voi descurca. Când am venit acasă  fetele ne-au făcut o surpriză și mă uitam la ele, le ascultam vocile și am sesizat că au crescut. Aveau vocile schimbate, mânuțele mai mari, vocabularul mai bogat. Mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc cu ele”, a povestit Elwira Petre pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe