Ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu după meciul CFR Cluj – Young Boys din Europa League. Cum a cedat nervos antrenorul român

Marian Cărăvan 30.10.2020, 11:07
Ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu după meciul CFR Cluj – Young Boys din Europa League. Cum a cedat nervos antrenorul român

CFR Cluj a remizat în Gruia, 1-1 cu Young Boys, în etapa a doua a grupelor Europa League. Dan Petrescu a cedat nervos și a răbufnit la finalul meciului.

Dan Petrescu a cedat nervos după CFR Cluj – Young Boys 1-1

Nu este meci în care să nu apar o nemulțumire a antrenorului campioanei României. De data aceasta, Dan Petrescu a cedat nervos după un meci în care echipa sa a scos doar un egal pe propriul teren, după ce a condus cu 1-0. Nu atât rezultatul, cât mai ales faptul că la CFR apar accidentări pe bandă rulantă l-au făcut pe Dan Petrescu să cedeze nervos. În disputa cu Young Boys s-a accidentat fundașul central Vinicius. Antrenorul CFR-ului a făcut improvizații, l-a folosit pe Cristi Manea în centrul defensivei, el fiind fundaș dreapta de meserie.

„Sunt terminat din punct de vedere psihic, am mai pierdut un jucător, prea mulţi jucători absenţi. În Europa trebuie să inventez un cuplu de fundaşi centrali. A fost un meci în care adversarul ne-a pus să muncim. Nu mă aşteptam să avem o evoluţie atât de bună.

Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Normal că e grav. Pe Manea l-am luat din tribună şi l-am pus fundaş central. A jucat excelent”, a spus Dan Petrescu la LookSport+.

Urmează un meci important în campionat, cu Gaz Metan, iar „Bursucul” e îngrijorat. Din cei patru fundași centrali din lot, doi sunt accidentați, iar unul este obosit după programul infernal din ultimele zile.

„Avem meci foarte greu duminică și Burcă n-are cum să intre, abia mai merge. Nici nu mai știu câte meciuri a jucat săracul, și pe la echipa națională a jucat toate meciurile. Așa că dacă-l băgăm se rupe și el.

Îl avem pe Ciobotariu și Cristi Manea, care de fapt e fundaș dreapta. Manea a jucat excelent azi (n.r. – joi, 29 octombrie) ca fundaș central, a fost o surpriză plăcută”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj a remizat in Gruia
CFR Cluj a remizat in Gruia

Dan Petrescu s-a enervat în timpul meciului din Europa League

CFR Cluj nu a reușit să obțină a doua victorie consecutivă în Europa League. Chiar dacă a condus cu 1-0, campioana a fost egalată după numai șapte minute de joc. La faza golului egalizator al elvețienilor, Dan Petrescu s-a înfuriat după ce Burcă și Manea au greșit.

„Dormiți pe voi? Ce faceți acolo?”, a țipat Dan Petrescu la jucătorii săi.

CFR Cluj – Young Boys s-a încheiat cu scorul de 1-1. Golul formației ardelene a fost marcat de Rondon, în minutul 62.

 

Urmăriți Impact.ro și pe