Ce s-a găsit în vila din București distrusă de un grup de tineri de Revelion. Autoritățile nu au mai stat pe gânduri (Exclusiv)

Badea Violeta 05.01.2022, 08:37

Apar noi detalii din ancheta tinerilor care au distrus o vilă închiriată de Revelion. Se pare că petrecăreții au fost identificați datorită fotografiilor pe care chiar ei și le-au făcut în seara respectivă și pe care le-au publicat în mediul online. Autoritățile se pregătesc să îi audieze pe cei implicați, mai ales că au făcut o descoperire incredibilă. Iată ce s-a găsit în locuința închiriată!

Noi detalii din ancheta tinerilor care au devastat o vilă de Revelion

Continuă cercetările în ancheta petrecăreților care au distrus o vilă închiriată în noaptea dintre ani. Autoritățile au reușit să îi identifice pe toți, în baza fotografiilor pe care chiar ei le-au publicat pe rețelele sociale. Aceștia urmează să facă un examen toxicologic și unul psihologic în urma celor întâmplate pentru a fi exminați mai bine în vederea unei decizii.

În casa închiriată, care arată ca după un război, au fost găsite mai multe probe care demonstrează că s-au consumat substanțe interzise. Oamenii legii au descoperit foițe și alte ustensile necesare pentru consumul de Marijuana, dar și praf de heroină pe mese.

Se pare că indivizii au organizat de Revelion o adevărată petrecere cu alcool, droguri și arme, pentru care invitații au fost nevoiți să achite suma de 80 de lei. Avocatul proprietarului vilei le cere judecătorilor arestarea la domiciliu a persoanei care a venit cu maceta și a celei care a venit cu bâta, potrivit Playtech.ro.

Ce s-a gasit in vila vandalizata din Bucuresti
Ce s-a gasit in vila vandalizata din Bucuresti

Ce a transmis Poliția Capitalei

Amintim că în dimineața zilei de 1 ianuarie 2022, proprietarul vilei din București a fost îngrozit de ceea ce a găsit în vilă și s-a adresat autorităților. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că pereții au fost distruși, iar pensiunea a fost distrusă în totalitate.

„În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri,  dimineața constatând mai multe distrugeri în interior.

Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a tinformat Poliția Capitalei într-un comunicat.

Pagubele provocate de tineri se ridică la 20-30 de mii de euro. În acest moment, indivizii sunt cercetați pentru faptele comise.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...