Ce s-a ales de ultimul câștigător de la Vocea României. Anunțul pe care l-a făcut Dragoș Moldovan

Badea Violeta 23.12.2022, 21:51

În anul 2019, marele câștigător de la Vocea României a fost Dragoș Moldovan, un tânăr originar din Timișoara. Acesta a impresionat o țară întreagă cu timbrul său vocal și cu talentul său incredibil. Elevul lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro. Iată ce mai face acum Dragoș Moldovan, la trei ani de la succesul său!

Ce mai face Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României din 2019

Ultimul sezon Vocea României a fost câștigat de Dragoș Moldovan, un tânăr cursant al Conservatorului din București. Acesta a reușit să cucerească publicul cu vocea sa incredibilă, dar și cu povestea sa de viață impresionantă.

În cadrul show-ului de la Pro TV, elevul lui Tudor Chirilă a spus că a fost la un pas de moarte. Acesta a suferit un accident groaznic de mașină și a stat în comă o bună perioadă de timp.

Medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire, dar Dragoș Moldovana reușit să-și revină în mod uluitor. Urmele au rămas, însă. Chipul tânărului a avut de suferit din cauza impactului violent.

A pășit pe scena de la Vocea României timid, dar Tudor Chirilă a reușit să-i dea încredere. Apoi, tânărul a reușit să facă senzație în cadrul show-ului de la Pro TV și să pună mâna pe premiul cel mare.

Citește și Ipostaza neobișnuită în care au fost surprinse Inna și Irina Rimes. Provocarea acceptată de jurata de la Vocea României. „La mine în pat”!

Ce mai face Dragos Moldovan
Ce mai face Dragos Moldovan

Dragoș Moldovan continuă să cânte

Dragoș Moldovan a obținut succesul în 2019. De atunci a trecut ceva timp, așa că mulți români se întreabă ce mai face acum elevul lui Tudor Chirilă și ce s-a ales de el, după ce a câștigat Vocea României.

Ei bine. Dragoș Moldovan se ocupă tot cu muzica. În tot acest timp, tânărul a scos și câteva melodii, dar încănu se poate spune că a obținut adevărat succesul.

De curând, ultimul câștigător Vocea României a făcut un anunț entuziasmant. Dragoș Moldovan le-a transmis fanilor săi din mediul online că va fi solistul trupei Krypton. Este vorba despre celebra trupă nființată în anul 1982.

„Salutare!

Începând de anul acesta sunt vocalistul trupei KRYPTON!!
Așa că, urmează să ne vedem la concerte:
25 Noiembrie – Galați
26 Noiembrie – Buzău
27 Noiembrie – Constanța”, a scris Dragoș Moldovan, pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și Cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României. 100.000 de euro este premiul pus la bătaie de Pro TV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...