Ce s-a ales de Jean Paler la sfârșitul lui 2021. „Unii serbează și divorțurile”

Andra Daoud 25.12.2021, 12:47
Ce s-a ales de Jean Paler la sfârșitul lui 2021. „Unii serbează și divorțurile”

Jean Paler își petrece Sărbătorile acasă, la Sinaia, și are un singur regret. Comediantul nu a fost inclus în niciun program de Crăciun și de Revelion, deși spune că poate urca pe scenă în continuare. Ce face de Crăciun actorul în vârstă de 69 de ani și de ce se consideră dat la o parte.

Ce s-a ales de Jean Paler la sfârșitul lui 2021

Actorul Jean Paler locuiește de 15 ani la Sinaia, acolo unde își va petrece și Sărbătorile de iarnă. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, Paler spune că este „bun de spectacole”, dar că nu a primit nicio ofertă, nicio invitație pentru Crăciun și Revelion.

Jean Paler a susținut mai multe spectacole anul acesta pe litoral, pentru a-și suplimenta veniturile. El spune că 2021 a fost mai bun decât 2020, din acest punct de vedere. Deși se confruntă cu probleme la inimă, din cauza cărora a suferit câteva intervenții, actorul spune că pe scenă se simte cel mai bine și că încă are energie să susțină spectacole.

Anul acesta am cântat o lună de zile la mare și, pentru mine, a fost un pic mai bine decât anul trecut… ca public, ca toate… Sunt puțin răgușit. Am băut un suc rece. Am petrecut de ziua mea cu ai mei, au făcut un drum la mine. Seara am urcat pe scenă la Sala Palatului. (…) Nu am primit nicio ofertă (n.r. de Sărbători), nicio chemare, dar sunt bun de muncă și de spectacole. Acum e prea târziu să mă mai cheme cineva.

Sâmbătă e Crăciunul, cine să mă mai cheme? Peste o săptămână Revelionul, iar eu stau acasă, nu prestez! Unii aduc DJ și nu mai angajează artiști! Am vorbit și cu mai mulți colegi de-ai mei și mulți dintre ei stau acasă anul acesta. Aștept botezuri, cumetrii, divorțuri… Unii serbează și divorțurile! Poate mă împac eu bine cu mireasa și plec cu ea! a declarat Jean Paler pentru Click!

Ce s-a ales de Jean Paler la sfârșitul lui 2021. ”Unii serbează și divorțurile”
Ce s-a ales de Jean Paler la sfârșitul lui 2021. ”Unii serbează și divorțurile”

„Am patru stenturi, fără ele nu funcționez”

Jean Paler are probleme cu inima și ia tratament de câțiva ani pentru a ține situația sub control. A suferit și câteva intervenții pe cord. Medicii i-au montat stenturi pentru ca inima lui să funcționeze și să poată duce o viață normală:

Am patru stenturi și un defibrilator… Iau și acum pastile pentru inimă. Fără ele nu funcționează «pitpalacul».Sunt dependent de ele, până dau de lucru la popă. Cum ne este scris în destin, nu-l schimbăm! Dacă ești sărac, sărac mori! Doar printr-o minune… a fugit vreo rudă prin America și-ți lasă ceva moștenire… a mai spus actorul pentru sursa citată.

În ciuda problemelor de sănătate și a faptului că se descurcă greu, Jean Paler nu și-a pierdut simțul umorului. Actorul, care în trecut umplea săli întregi la spectacolele sale, are de suferit la fel ca majoritatea colegilor de breaslă din cauza pandemiei și a faptului că multe evenimente s-au anulat.

Urmăriți Impact.ro și pe