Ce s-a ales de Gigel Frone, celebrul concurent de la Românii au talent. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga pâinea

Nicu Stan 08.09.2021, 13:52
Ce s-a ales de Gigel Frone, celebrul concurent de la Românii au talent. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga pâinea

S-a aflat ce s-a ales de Gigel Frone, celebrul concurent de la Românii au talent. Viața lui Gigel Frone de la Românii au talent s-a schimbat total de când a participat la emisiunea de talente de la Pro TV. Gigel Fone a participat la celebra emisiune în anul 2012, când a ajuns până în marea finală fiind numit de Andi Moisescu ”omul tonomat”.

Gigel Frone de la Românii au Talent trăiește pe picior mare. Unde locuiește cântărețul

S-a aflat ce mai face Gigel Frone, concurentul de la Românii au talent, îndrăgit de o țară întreagă. Viața lui Gigel Frone s-a schimbat în bine, din anul 2012, odată cu apariția sa la showul TV de la Pro TV, unde a reușit să ajungă până în finală.

De atunci, cântărețul s-a menținut pe linia pe plutire încercând tot felul de variante pentru a face bani. De asemenea, Gigel Frone a lansat un mesaj mesaj important pentru toți care îl iubesc.

Gigel Frone locuieste la hotel
Gigel Frone locuieste la hotel

Unde cântă Gigel Frone în plină pandemie

”Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri.

Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești.

Gigel Frone face și filme

Dar pe lângă cântări, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film, Viață dublă se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori. Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, câte ore vrea să-i cânt.

La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde”, a mărturisit Gigel Frone, potrivit ciao.ro.

Gigel Frone locuiește la hotel

În rest, Gigel Frone nu se dă înapoi de la nimic și trăiește pe picior mare. Locuiește într-un hotel din nordul Capitalei, unde plătește 130 de lei pentru fiecare noapte. Gigel Frone este mulțumit cu stilul de viață pe care îl are și nu-și dorește să stea în chirie, chiar dacă ar plăti mult mai puțin.

După cum a anunțat artistul, nu are un tarif fix și negociază în funcție de evenimentul unde este chemat să întrețină atmosfera.

Gigel Frone ar trebui să își schimbe chitara

Gigel Frone, fostul concurent de la Pro TV, cântă atât cu vocea, cât și cu chitara, un instrument muzical pe care-l are de ani mulți și care ar avea nevoie de o recondiționare sau un alt nou instrument.