Ce relație au, de fapt, Connect-R și fosta sa soție, Misha. Artistul a dezvăluit: „Mergem toți trei” (Exclusiv)

Andra Daoud 02.06.2022, 15:45
Ce relație au, de fapt, Connect-R și fosta sa soție, Misha. Artistul a dezvăluit: „Mergem toți trei” (Exclusiv)

Connect-R și Misha au ales să meargă pe drumuri separate, în urmă cu câțiva ani, dar ambii sunt la fel de implicați în creșterea fetiței lor. Cei trei au parte de multe activități împreună, ca o familie, iar cea mai recentă ocazie de a petrece timp toți trei a fost de 1 iunie.

Ce relație au Connect-R și Misha după divorț

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, pe Connect-R și pe Misha îi leagă în continuare fiica lor, Maya. Cei trei petrec mult timp împreună, ca o familie, iar de Ziua Copilului, cei doi părinți i-au dedicat timpul fiicei lor. Cântărețul a dezvăluit, într-un interviu pentru playtech.ro, că Ziua Copilului a fost rezervată mersului în parc, activitate pe care o consideră esențială în dezvoltarea copiilor.

„Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauana, mă refer la acel observator din noi.”, a povestit Connect-R.

Artistul nu și-ar dori ca fiica lui să îi semene și a explicat motivul pentru care nu vrea acest lucru:

„Îi place să cânte, să danseze, ca orice copil. Sper să nu mi semene. E o întrebare foarte importantă pe care trebuie să și-o pună toți părinții. În felul ăsta se pot evalua și ei pe ei înșiși. Oare mi-aș dori ca copilul să-mi semene? (…)

Pentru că trebuie să semene cu creatorul ei. Maica Sfântului Arsenie Boca se ruga încă de când pruncul era în pântece, exact așa: Doamne, fă-l să semene cu tine, nici cu mine, nici cu tatăl lui.”, a mai spus Connect-R.

Ce relatie au, de fapt, Connect-R si fosta sa sotie, Misha. Artistul a dezvaluit
Connect-R si fiica lui, Maya, in timpul unei vacante

Connect-R, despre relația cu divinitatea

Artisul recunoaște că s-a schimbat mult în ultima vreme și că s-a apropiat mai mult de divinitate. Dacă înainte distracția era la putere, Connect-R din prezent are cu totul alte priorități, pe lângă muzică. De fapt, dragostea față de divinitate se manifesta încă din copilărie, iar Connect-R și dorea să devină preot atunci când era mic.

„Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?

Vorbesc mult de Dumnezeu. Până acum un an jumate eram cu lumea în piept, cu toți băieții, hai cu distracția. Dar după, s-a întâmplat ceva cu mine, m-am schimbat.”, a mai declarat artistul.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe