De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Theo Rose de nepotul lui Nea Mărin. Cum s-ar fi purtat bărbatul cu ea

Ioana Bucur 27.08.2022, 12:17
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Theo Rose de nepotul lui Nea Mărin. Cum s-ar fi purtat bărbatul cu ea

Surse din apropierea artistei au dezvăluit de ce s-ar fi despărțit, de fapt, Theo Rose de Alex Leonte, după o relație de aproape cinci ani. Chiar și înainte de apariția lui Anghel Damian în viața cântăreței, atmosfera dintre cei doi se schimbase total, iar finalul părea inevitabil. Detalii șocante au ieșit la iveală, iar acuzațiile la adresa tânărului sunt îngrijorătoare. Cum s-ar fi purtat cu vedeta PRO TV.

De ce s-ar fi despărțit Theo Rose de Alex Leonte

Apariția în presă a primelor imagini cu Theo Rose și Anghel Damian a stârnit o adevărată furtună în spațiul public. Foarte mulți au crezut că fotografiile scoteau la lumină o poveste de infidelitate, însă realitatea era cu totul alta. Prima care a reacționat a fost chiar artista, care a ținut să precizeze că nu este vorba despre niciun amantlâc, relația dintre ea și Alex Leonte fiind încheiată.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Theo Rose de nepotul lui Nea Mărin. Cum s-ar fi purtat bărbatul cu ea
Alex Leonte și Theo Rose

Adevărul din spatele rupturii

Fără să dezvăluie prea multe despre motivul rupturii, Theo Rose a spus că lucrurile între ea și Alex nu mai mergeau cum ar fi trebuit de ceva vreme, înainte de apariția lui Anghel Damian în viața sa.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat Theo Rose.

Cu toate astea, curiozitatea oamenilor a rămas. Citând surse din apropierea artistei, jurnaliștii Cancan au făcut o serie de dezvăluiri despre motivele despărțirii.

Se pare că, de aproape un an, relația lor devenise una toxică. Cuplul stătea în chirie, într-un apartament, Theo fiind singura care avea un venit. Potrivit sursei citate, Alex Leonte „se obișnuise așa și nu mai avea niciun chef de muncă”.

Mai mult, bărbatul ar fi avut și unele probleme cu jocurile de noroc și consumul de alcool și „mai scăpa și două-trei vorbe de duh la adresa lui Theo”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...