Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a recăsătorit. Cum și-au făcut apariția Bogdan Ionescu și iubita lui. Primele imagini de la cununie

Stan Filon 01.10.2020, 08:51
Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a recăsătorit. Cum și-au făcut apariția Bogdan Ionescu și iubita lui. Primele imagini de la cununie

Miercuri a fost din nou o zi foarte importantă pentru Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Syda s-a recăsătorit, iar parteneră de viață îi este acum frumoasa Sheila. Cei doi au spus un DA răspicat în fața ofițerului stării civile.

Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-a recăsătorit

Așadar, Bogdan Ionescu iubește din nou și nu se teme s-o arate în mod oficial acum. După ce a trecut prin divorțul de Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, iată că Bogdan Ionescu și-a refăcut viața. Syda, așa cum îl știe toată lumea s-a căsătorit cu Sheila, frumoasă turcoaică de care s-a îndrăgostit imediat și care l-a făcut să se bucure din nou de sentimentele iubirii!

Cei doi sunt împreună de mai multe luni, iar în tot acest timp și-au dat seama că sunt născuți unul pentru celălalt. S-au apropiat foarte mult, iar pandemia i-a prins tot împreună, bineînțeles, fapt care i-a apropiat și mai tare! Aceștia au locuit timp de 3 luni la moșia din Argeș a lui Bogdan Ionescu, acolo unde au devenit de nedespărțit.

Syda, fostul ginere al lui Traian Basescu, s-a recasatorit
Syda, fostul ginere al lui Traian Basescu, s-a recasatorit. Sursa foto: spynews.ro

Bogdan Ionescu s-a însurat cu turcoaica Sheila

Frumoasă brunetă a intrat și în grațiile copiilor lui Bogdan Ionescu, iar împreună le-au organizat zilele de naștere ca o adevărată familie! Dacă pe unii carantina i-a despărțit, ei bine pe ei i-a unit mai mult ca oricând și iată că acum sunt pregătiți să fie împreună pentru tot restul vieții!

Nunta va fi una pe lux și opulență, cum nici nu s-ar fi putut altfel, iar în urmă cu ceva timp Bogdan Ionescu declara pentru Antena Stars în excluvitate că va scoate zeci de mii de euro pentru cel mai frumos eveniment din viața sa și a viitoarei lui soții! Cununia a fost destul de discretă, însă nunta se pare că va avea loc în Turcia.

Syda, în relații bune cu fosta soție

”Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, declara Sheila pentru la Antena Stars.

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu Elena Băsescu timp de patru ani, iar împreună au doi copii, pe Anais și pe Traian Junior. Relația dintre cei doi soți pare a fi una bună.

”Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu, în urmă cu ceva timp.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...