Ce relație au acum Andra și Costi Ioniță. Legătura neștiută dintre ei. ”Mă intimida”

Iancu Andreea 12.11.2021, 15:28
Ce relație au acum Andra și Costi Ioniță. Legătura neștiută dintre ei. ”Mă intimida”

Andra Măruță este un artist cu o experiență considerabilă în spate, însă puțini își amintesc de faptul că succesul vedetei s-a datorat și colaborării sale cu Costi Ioniță. Producătorul și cântăreața au avut o perioadă lungă de timp o legătură profesională strânsă, însă în ultimii ani nu s-a mai auzit nimic despre vreo colaborare. Andra a recunoscut recent ce relația are în prezent cu Costi Ioniță, povestind și cum a decurs prima lor întâlnire, pe când cântăreața avea doar 14 ani.

Andra, dezvăluiri despre relația cu Costi Ioniță

Cariera Andrei a trecut prin schimbări notabile de-a lungul anilor. Artista a evoluat de la o tânără aspirantă, ce abia își luase buletinul, la o cântăreață recunoscută de o țară întreagă. La baza acestui succes au stat și oamenii de valoare care au susținut-o în muzică. Printre aceștia se numără și Costi Ioniță, celebrul producător muzical, despre care Andra a făcut recent dezvăluiri. Vedeta a recunoscut ce relația are în prezent cu Costi precum și modul cum a decurs prima lor întâlnire.

Andra a mărturisit că, în ciuda siguranței pe care talentul său i-l conferea, a fost intimidată atunci când l-a cunoscut prima oară pe Costi Ioniță. Acesta era deja un producător și compozitor de succes, pe care mulți artiști îl abordau. Cu toate că, la acea vreme, cântăreața era destul de timidă, Andra reușea să se impună datorită vocii sale.

Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream! Așa știam eu să arăt cine sunt, a povestit Andra, potrivit viva.ro.

Ce relație au Andra și Costi Ioniță în prezent
Costi Ioniță și Andra Măruță se cunosc încă de la debutul cântăreței în showbiz

Cum se înțeleg cei doi artiști în prezent

Acum, după aproape două decenii de la prima colaborare, Andra mărturisește că nu a mai reușit să se întâlnească cu producătorul. Cu toate că nu s-au mai văzut de curând, artista recunoaște că au rămas în relații bune și chiar i-ar făcea plăcere să îl reîntâlnească pe compozitor pentru a depăna amintirile care îi leagă pe amândoi.

Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri, a recunoscut artista, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe