Ce reacție a avut antrenorul Simonei Halep după ce s-a aflat vestea divorțului. Mesajul cu subînțeles transmis de Patrick Mouratoglou

Ana Anitoiu 08.09.2022, 12:32

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a publicat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale, după ce s-a aflat vestea divorțului jucătoarei de tenis de omul de afaceri Toni Iuruc, cu care s-a căsătorit civil în urmă cu aproximativ un an și cu care urma să se căsătorească și religios, în această toamnă.

Ce mesaj a publicat antrenorul Simonei Halep după vestea divorțului

Întors în Franța după eliminarea Simonei Halep de la US Open, Patrick Mouratoglou se ocupă în aceste zile de Academia de tenis ce îi poartă numele. După vestea divorțului jucătoarei de tenis, el a publicat pe Instagram un mesaj ce a părut cu subînțeles.

„Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate. Sunt necesare reguli. Dar e necesar să le și încalci, mai mult decât orice la momentul potrivit”, a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram, miercuri după-amiază, alături de un filmuleț din timpul unor schimburi de mingi pe un teren de tenis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Motivul pentru care ar divorța Simona Halep și Toni Iuruc, legat de antrenorul ei

Imediat după vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc, ce a fost confirmată de omul de afaceri, au apărut și speculațiile referitoare la motivul din spatele acestei decizii ce a surprins pe toată lumea.

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc ar fi început să se degradeze din primăvara acestui an, la puțin timp după ce jucătoarea de tenis a început să colaboreze cu Patrick Mouratoglou. Au apărut suspiciuni conform cărora relația sportivei cu antrenorul ei n-ar fi doar profesională.

„După ce Serena a decis să ia o pauză, le-am mărturisit apropiaților mei că simt că am terminat cu antrenoratul. Știam că unul din atuurile mele era faptul că aduceam mult entuziasm în munca mea. Fără acest entuziasm nu pot fi un antrenor bun. Am simțit că-l pierdusem.

Apoi a venit Simona la academia mea, am luat prânzul împreună și s-a stabilit imediat o conexiune excelentă între noi. Am urmărit-o la câteva antrenamente, mi-a plăcut. În a treia zi am luat racheta și am intrat pe teren cu ea. Am simțit o emoție incredibilă: Wow, nu s-a terminat, încă îmi place! Datorită ei am simțit că iubesc din nou să fac ceea ce făcusem cu pasiune în toți acești ani”, spunea Patrick Mouratoglou în cadrul Sports Festival.

Patrick Mouratoglou, în vârstă de 52 de ani, a lucrat timp de un deceniu cu Serena Williams, care și-a anunțat de curând retragerea din tenis. Și în legătură cu cei doi au existat zvonuri conform cărora ar fi format un cuplu o perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...