Ce program are magazinul Dedeman în zilele de sărbătoare

Emanuela Pană 14.06.2021, 11:49
Ce program are magazinul Dedeman în zilele de sărbătoare

De sărbători, magazinele Dedeman funcționează după un program special, fiind deschise în anumite intervale, în funcție de locație. De asemenea, în anumite zile din an, magazinele fraților Pavăl sunt închise, însă programul este anunțat din timp, pe site-ul companiei. Haideți să aflăm împreună ce program au magazinele Dedeman în zilele de sărbătoare.

Programul magazinelor Dedeman de sărbători și zile libere legale

În perioada sărbătorilor, magazinele Dedeman din România au un orar special, de obicei redus, ori sunt închise, pentru ca angajații companiei să se poată bucura de mai mult timp petrecut în sânul familiei în zilele cele mai speciale din an. Prin urmare, de Crăciun și de Anul Nou, de Paște și 1 Mai, lanțul de magazine Dedeman funcționează după un program modificat, anunțat în fiecare an pe site-ul oficial al companiei deținute de frații Pavăl.

Programul poate suferi anumite modificări în funcție de fiecare magazin din țară, dar și de anumite restricții impuse de autorități (cum s-a întâmplat în 2019 și în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19).

Program Dedeman de Crăciun și Revelion

De Crăciun și Revelion, magazinele Dedeman şi Serviciul Suport Clienți funcționează după următorul program:

 • 24 Decembrie: Program redus 8:00 – 16:00;
 • 25 Decembrie: Închis;
 • 26 Decembrie: Închis;
 • 27 Decembrie – 30 Decembrie: Program normal;
 • 31 Decembrie: Închis;
 • 1 Ianuarie: Închis;
 • 2 Ianuarie: Închis;
 • 3 Ianuarie: Program normal.

Program Dedeman de Paște și minivacanța de 1 Mai

În perioada sărbătorilor pascale, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți funcționează după următorul program:

 • 30 Aprilie: Program normal;
 • 1 Mai: Program redus 8:00 – 17:00;
 • 2 Mai: Închis;
 • 3 Mai: Închis;
 • 4 Mai: Program normal.

Program Dedeman 1 Decembrie – Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României, pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor să meargă la cumpărături în această perioadă, lanțul de magazine Dedeman funcționează, de regulă, după programul obișnuit. Prin urmare, programul pe 30 noiembrie şi 1 decembrie va fi următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00;

Sâmbătă: 08:00 – 20:00;

Duminică: 09:00 – 18:00.

Totuși, în funcţie de locaţia magazinului, programul Dedeman de 1 decembrie poate diferi în funcţie de oraş.

Dacă doresc informații suplimentare referitoare la programul oricărui magazin Dedeman de sărbători și în zilele libere legale, clienții sunt așteptați pe site-ul www.dedeman.ro, unde pot selecta magazinul Dedeman în care vor dori să meargă pentru cumpărături.

Citește și: Frații Dedeman au scos pe piață un serviciul pe care mulți îl credeau imposibil. Ce poți să faci acum direct de pe site-ul magazinului

Câte magazine Dedeman sunt în România

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, aparține fraților Dragoș și Adrian Pavăl, doi matematicieni plecați dintr-o familie modestă din Suceava. Inițial, cei doi au pornit cu un mic butic în Bacău, ajungând să domine piața magazinelor de bricolaj din România.

program dedeman de sarbatori
Câte magazine Dedeman sunt în România și ce program au de sărbători

Există puține companii cu capital sută la sută românesc care au reușit nu doar să supraviețuiască, ci chiar să câștige bătălia cu multinaționalele venite din Occident, iar Dedeman este una dintre ele. Mai mult de atât, frații Dedeman, cum mai sunt numiți Adrian și Dragoș Pavăl, proprietarii companiei, au fost și în 2020, an marcat de pandemia de COVID-19, cei mai bogați români, continuând să îl depășească pe mai cunoscutul miliardar român, Ion Țiriac, pentru al doilea an consecutiv.

Imperiul Dedeman domină piaţa de retail autohtonă, concurând cu giganți europeni precum Bricostore, Praktiker sau BauMax. În prezent, există nu mai puțin de 54 de magazine Dedeman în România, șapte dintre acestea fiind în Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI