Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău. Cântăreața a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor

Nicu Stan 15.07.2021, 09:59

Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău. Cântăreața a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor, astfel că fanii ei s-au îngtijorat tare când au auzit una ca asta. Ce a pățit frumoasa artistă, una dintre cele mai îndrăgite de români, aflați din rândurile de mai jos.

Vlăduța Lupău, de urgență la spital. Vedeta și-a speriat fanii cu fotografia postată

S-a aflat ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău după ce cântăreața a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

Foarte urmărită pe Youtube, Vlăduța Lupău și-a câștigat repede loc în inimile românilor. Tânăra are o carieră în plină ascensiune și o familie frumoasă, alături de fotbalistul Adi Rus. Este o femeie fericită, însă, în ultima vreme, artista și-a pus fanii pe jar după ce a tot mers la medici.

Vladuta Lupau si-a speriat fanii
Vladuta Lupau si-a speriat fanii

Care este, de fapt, meseria Vlăduței Lupău

Pentru mulți, Vlăduța Lupău reprezintă cheia succesului, iar  de când este în lumina reflectoarelor, artista a demonstrat că poți să-ți îndeplinești orice vis, dacă ești dispus să muncești.

De asemenea, o mare surpriză pentru fanii ei a fost atunci când vedeta mărturisit  celor care o urmăresc pe Instagram, care este de fapt meseria ei de bază. De curând, Vlăduța Lupău, în dialogul ei frecvent cu prietenii virtuali, le-a dezvăluit că a terminat Facultatea de Medicina Veterniară, însă a ales muzica în locul frumoasei meserii de medic pentru necuvântătoare.

Vlăduța Lupău este medic veterinar

”Eu am terminat Facultatea de Medicină Veterinară acum 5 ani. Am rămas la Doctorat, îmi pare rău că am lăsat acest domeniu deoparte, îmi plăcea mult.

Dar succesul venit odată cu muzica m-a făcut să las deoparte cabinetul. Nu cred că voi mai face vreodată asta”, a povestit Vlăduța Lupău.

Cum s-a fotografiat Vlăduța Lupău

Ultima postare de pe Instagram i-a cam alarmat pe fanii artistei, întrucât Vlăduța Lupău a fost fotografiată fiind din nou la spital și având o branulă în mână.

Fanii sunt cu atât mai tulburați cu cât vedeta nu a scris nimic despre motivul care se află în spital, însă, din fericire, se pare că lucrurile nu sunt atât de grave, pe cât au crezut prietenii virtuali inițial.

Vlăduța Lupău, sprijinită în carieră de părinții săi

De asemenea, Vlăduța Lupău a spus întodeauna că părinții au susținut-o în carieră și sunt și astăzi alături de ea.

”A fost o şansă, Dumnezeu a vrut să fie aşa! Oamenii de acasă mă ţin în priză, sunt o norocoasă. Bunicul meu canta mereu la nunţi, în Maramureş. Eu sunt singurul membru al familiei aşa de talentat.

Prima experienţă legată de muzică a fost la 4 ani, de ziua mamei. Am urcat pe scenă şi când a trebuit să cânt am fugit. Se uitau toţi la mine, aveam nişte emoţii. Mult timp am avut această problemă”, povestea Vlăduța Lupău.

Urmăriți Impact.ro și pe