Ce probleme de sănătate are Matei Dima de la BROmania. ”Mai degrabă chel!”

Redacția IMPACT 31.05.2020, 15:11

Unii bărbați își fac foarte multe probleme de pe urma faptului că încep să-și piardă părul. Uneori, de la o vârstă foarte, foarte fragedă. Problemele sunt, însă, mai mult în capul lor. În exterior, tragedia interioară nu doar că nu se vede. Ea nu există.

Lui Matei Dima i-a dat Dumnezeu mintea cea de pe urmă: „Mai bine chel dar funcțional!”

Matei Dima de la BROmania și-a admis complexele de inferioritate atunci când a văzut că începe să-și piardă părul la greu. Crede că de la statul în America i se trage. De la stressul de a fi fost departe de casă, de la alimentație, de la tot.

N-a avut ce face și a trebuit să învețe să trăiască cu asta. Căderea părului, pentru un bărbat, chiar nu este o tragedie. Este o lecție pe care a învățat-o repede. Chiar foarte repede, atunci când și-a făcut curățenie printre priorități.

Un medicament împotriva căderii părului a avut efecte atât de adverse (sic!), încât omul nostru și-a dat seama imediat că mai bine stă fără păr decât cu disfuncții sexuale. Lucrurile s-au rezolvat de la sine.

Prioritățile s-au așezat la locul lor după câteva probleme mărunte
Prioritățile s-au așezat la locul lor după câteva probleme mărunte

Nu este o tragedie să-ți pierzi părul, o tragedie e să-ți pierzi altele

„La mine a fost o chestie foarte treptată. Eu de la 18 ani am început să chelesc, de când am plecat în America- asta poate să fie o legătură cu alimentația sau suferința de a fi departe de casă, dar atunci am început să chelesc și am avut cred că un an în care nu am recunoscut. Prima etapă e că nu vrei să recunoști că ți se poate întâmpla asta, spui că e „din aer”. Eram foarte supărat că dădeam cu mâna prin păr pe vremea aia și vedeam mereu fire în mână”, a povestit Matei Dima în emisiunea „Welcom as in aor hom”, moderată de Marius Manole și Ilona Brezoianu.

Faptul că efectele adverse au avut implicații sexuale pe care niciun bărbat nu și le dorește l-a învățat pe Matei Dima să-și facă ordine în priorități. Așa a ajuns la concluzia că mai bine fără păr decât fără altele. Și lucrurile s-au rezolvat de la sine.

Urmăriți Impact.ro și pe