Ce pretenții are Monica Gabor, după o relație de 10 ani cu Mr. Pink. Cu ce speră să rămână de fapt

Iancu Andreea 05.08.2021, 19:36
Ce pretenții are Monica Gabor, după o relație de 10 ani cu Mr. Pink. Cu ce speră să rămână de fapt

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit recent, după o relație de 10 ani, în care cei doi păreau să formeze un cuplu extrem de sudat. Viața alături de milionarul asiatic a fost una caracterizată de lux și cadouri scumpe, însă după despărțire fosta doamnă Columbeanu nu ar rămâne cu multe. Totuși, Monica Gabor are câteva pretenții când vine vorba despre aspectele materiale după relația cu Mr. Pink. Iată cu ce speră să rămână în urma despărțirii.

Ce pretenții are Monica Gabor, după o relație de 10 ani cu Mr. Pink

Fostul iubit al Monicăi Gabor este considerat unul dintre cei mai bogați și, în același timp, discreți oameni de afaceri din China. Iar asta pentru că nu se cunosc sursele veniturilor sale, nici adevărata avere, care ar avea mai multe zerouri în coadă. Ceea ce este sigur e că afaceristul asiatic are mai multe proprietăți în Statele Unite ale Americii. Pe unele dintre ele le-a împărțit cu Monica Gabor, frumoasa româncă locuind o bună parte de timp într-o vilă de lux din Malibu, pe care fostul său iubit speră să o vândă.

Pe de altă parte, dincolo de această reședință oficială, Monica se bucura de un apartament de lux din Beverly Hills, pus la dispoziție de iubitul său. Acolo a locuit mai mulți ani singură, imobilul fiind achiziționat printr-o companie deținută de asiatic, la care Moni era acționară. Potrivit playtech.ro, Monica și fiica sa Irina locuiau mereu în acel apartament, până când copila s-a mutat definitiv în America. Vedeta susținea că în apartament se simțea mult mai bine decât în vila din Malibu. În plus, iubitul său o asigurase că acea locuință va fi mereu a ei, susține sursa citată.

Ce pretenții are Monica Gabor după o relație de 10 ani cu Mr. Pink
Monica Gabor și fostul iubit, Mr. Pink

Viața i s-a schimbat de când l-a cunoscut pe iubitul asiatic

Monica locuia într-un apartament modest din America, cu un dormitor și un living, înainte de a-l întâlni pe Mr. Pink. Vedeta își achita singură chiria pe atunci și obișnuia să facă naveta spre România pentru diferite joburi. Relația cu asiaticul i-a schimbat însă traiul modest cu unul luxos. Astfel, moldoveanca a ajuns să etaleze mașini scumpe, să se bucure de vacanțe de lux și cadouri costisitoare. Printre darurile de care a beneficiat Monica se numără și un inel cu diamante, pe care Mr. Pink i l-a dăruit cu promisiunea de a avea grijă de ea pentru totdeauna. După despărțire, Monica a decis să renunțe la bijuterie și deci nu o mai poartă.

Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama, a povestit însăși Monica Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...