Cu ce se alege Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Dovada că românca s-a gândit bine când luat decizia

Nicu Stan 03.08.2021, 11:57
Cu ce se alege Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Dovada că românca s-a gândit bine când luat decizia

Cu ce se alege Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Dovada că românca s-a gândit bine când luat decizia de a se despărții de el și a reveni acasă. Mai multe amănunte despre divorțul fostei doamne Columbeanu, în articolul de mai jos.

Monica Gabor a plecat în Dubai la sora ei. Cu ce s-a ales după relația cu Mr. Pink

S-a aflat cu ce se alege Monica Gabor după divorțul de omul de afaceri chinez, Mr. Pink. Aceasta este dovada că românca a cântărit bine când luat decizia separării de milionar.

Astfel, fanii sunt surprinși de detaliile care au ieșit la suprafață după despărțirea neașteptată a celebrului cuplu. Monica Gabor nu se va alege cu nimic după urma căsătoriei cu afaceristul chinez.

Monica Gabor s-ar fi despartit deafaceristul chinez-Mr. Pink
Monica Gabor s-ar fi despartit deafaceristul chinez-Mr. Pink

Monica Gabor rămâne cu cadourile

Singurele lucuri cu care va rămâne românca sunt cdourile primite de la milionar în relația pe care au avut-o.

Monica Gabor și omul de afaceri chinez s-au despărțit după o relație de aproape 10 ani, lucru confirmat de o sursă apropiată cuplului. Astfel, fosta doamnă Columbeanu a șters de pe rețeaua de socializare toate fotografiile cu celebrul afacerist și a plecat la sora sa, Ramona, în Dubai.

Multe semne indică separarea, niciunul apropierea pe care aceștia ar fi avut-o

Sunt mai multe semne care indică separarea, însă niciunul dintre ei nu au declarat oficial acest lucru. Foștii parteneri au ales discreția în relația lor și ala a rămas. Monica Gabor se pare că s-a învățat minte după relația cu Irinel Columbeanu trăită în fața tuturor și a decis că vrea să schimbe total lucrurile.

Astfel, atât de secretă și-a păstrat Monica Gabor relația cu afaceristul chinez încât până și mariajul dintre ea și el este pus sub semnul întrebării. Nimeni nu are nicio dovadă că cei doi ar fi căsătoriți. De asemenea, tatăl Monicăi a făcut o singură declarație despre subiect.

Tatăl Monicăi spune că fiica sa este măritată

“Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea tată surorilor Gabor.

Nici Monica Gabor nu a fost mai generoasă în declarații în acești 10 ani. Aceasta povestea detaliat despre casa în care stă și despre faptul că iubitul ei s-a ocupat de tot.

Ce spunea Monica de Mr. Pink

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar.

Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu”, spunea Monica Gabor.