Ce poreclă rușinoasă are, de fapt, Dan Petrescu. Marius Șumudică l-a dat de gol pe fotbalistul din Generația de Aur

Stan Filon 19.09.2021, 08:43
Ce poreclă rușinoasă are, de fapt, Dan Petrescu. Marius Șumudică l-a dat de gol pe fotbalistul din Generația de Aur

Este scandal mare în fotbalul românesc! Dan Petrescu s-a plâns de forma fizică slabă pe care o au elevii săi de la CFR Cluj după ce au fost antrenați de Marius Șumudică! Fostul tehnician a lui CFR a ieșit și el la atac și spune că Dan Petrescu ar trebui să se bucure de cele 21 de puncte pe care el le-a făcut pentru CFR Cluj. În pus, Marius Șumudică a dezvăluit și porecla rușinoasă pe care jucătorii i-au pus-o lui Dan Petrescu.

Ce poreclă rușinoasă are, de fapt, Dan Petrescu

Este scandal mare între doi foști membri ai Generației de Aur. Dan Petrescu și Marius Șumudică sunt la cuțite, după ce Dan Petrescu s-a plâns după rușinea pățită cu Jablonec că i-a găsit nepregătiți fizic pe elevii săi de la CFR Cluj. Atât i-a trebuit lui Marius Șumudică, fostul antrenor al CFR-ului.

Șumi s-a dezlănțuit și i-a transmis lui Dan Petrecu că nu este frumos să vorbești despre un coleg antrenor, mai ales după ce a câștigat 7 meciuri din 7, în Liga 1. Mai mult, Șumi a dezvăluit și ce poreclă rușinoasă i-au pus jucătorii lui CFR lui Fan Petrescu: ”prune cu iaurt”. Mai exact, jucătorii îl considerau fricos pe Dan Petrescu, care joacă doar la 0-0 sau la 1-0, fără a avea curajul să atace.

Ce porecla rusinoasa are, de fapt, Dan Petrescu. Marius Sumudica l-a dat de gol pe fotbalistul din Generatia de Aur
Ce porecla rusinoasa are, de fapt, Dan Petrescu. Marius Sumudica l-a dat de gol pe fotbalistul din Generatia de Aur

”Ce-ai făcut, mă, Petrescule, 3 săptămâni? Nu i-ai antrenat?”

”Mi-e jenă să intru într-o dispută cu un coleg. Este grav dacă a spus astfel de lucruri. E urât să arunci cu noroi în munca unui coleg. Petrescu să-şi închidă guriţa! Vezi-ţi de treaba ta! Nu e frumos să vorbeşti aşa de un coleg de breaslă. Ce nu s-a făcut bine, domnul Petrescu? Cum nu e pregătită fizic echipa, când a câştigat în noroi cu FCSB şi a dus mingea pe jos, nu lungă şi pe-a doua?

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi pe loc. Eu nu mi-am acuzat niciodată jucătorii. El a spus că Bălgrădean i-a pierdut meciul (n.r. – cu Botoşani), că… Rămâneţi muţi, dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR! Nu vreau să spun unde să făceau grătare, nu vreau să spun de ”prune cu iaurt”, cum i se spune antrenorului!

Plânge după Rondon, plânge după Vinicius…. Cu Botoşani, CFR a avut prima ocazie în minutul 85, abia a ajuns la poartă. A făcut vrabia pe minge! Şi-a adus jucătorii lui. I-a pregătit 3 săptămâni. I-a adus pe Culio, pe Bordeianu… Mie nu mi-a plăcut cum a jucat Culio, cum… Dacă merită Culio să joace, iar Păun nu merită să joace, atunci ne rupem carnetele de antrenori! Şi calul aleargă, dar nu dă lapte! Ce-ai făcut, mă, Petrescule, 3 săptămâni? Nu i-ai antrenat?

”Cu mine ara terenul”

Unde e Petrila în momentul de faţă? Cu mine ara terenul! Nu-l mai văd de 3 jocuri. Unde-i Omrani? Că nu-l mai văd! Uitaţi-vă câte ocazii avea CFR-ul cu Şumudică şi câte a avut cu Botoşani şi cu Jablonec? Îl rog frumos să nu mai vorbească despre Şumudică! Îi urez să se bucure de cele 21 de puncte pe care ţi le-a lăsat Şumudică în torpedou. Şi să nu uite că i-am lăsat echipă în Conference League, care a adus clubului 4 milioane de euro.

Cine sunt Jablonec? O ruşine de echipă! Locul 11, cu 8 puncte! Câte ocazii avea echipa cu Şumudică şi câte avea cu Petrescu? Să nu mai plângă domnul Petrescu, că şi mie îmi curgă lacrimile şi trebuie să îmi pun picăturile”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...