EXCLUSIV

Ce planuri mărețe are Ionuț Iftimoaie după Survivor România. A dezvăluit totul fără ocolișuri (exclusiv)

Badea Violeta 17.05.2023, 22:16

Ionuț Iftimoaie a ieșit din competiţia Survivor România în ediția din 17 aprilie. Fostul kickboxer s-a descurcat de minune în Republica Dominicană și a reușit să câștige foarte multe puncte pentru echipa sa. Din păcate, însă, acesta a fost nevoit să părăsească show-ul de la Pro TV din motive personale. Ce face cu banii câștigați la Survivor România? Ei bine, se pare că fostul concurent are planuri mărețe. Iată mai multe detalii!

Ionuț Iftimoaie, planuri mărețe după Survivor România

Ionuț Iftimoaie, în vârstă de 44 de ani, s-a descurcat foarte bine la Survivor România. Acesta a fost un adversar de temut pe trasee și a reușit să obțină puncte importante în competiția din Republica Dominicană.

Cu toate că ar fi putut să ajungă în finală, fostul kickboxer a decis să plece acasă din motive personale, după cum preciza Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, în ediția din data de 17 aprilie.

Odată revenit în România, Ionuț Iftimoaie nu pierde vremea și lucrează la un proiect extrem de ambițios. Fostul sportiv are de gând să-și deschidă o galerie comercială în Bacău. Iată când ar putea fi inaugurată aceasta.

„Nu vă ascund că toate aceste proiecte, procese, cu o anumită familie, pe diverse proiecte personale, dar și actuala conjunctură economică, mi-au mai frânat din elanul cu care am pornit la drum.

Nici situația economică prin care trece țara nu ne ajută. Mărirea asta de prețuri, care s-a întâmplat în ultima perioadă de timp, m-a făcut să fiu mai atent. Lucrez încă la documentație, pentru că am tot redimensionat proiectul pe care-l doresc.

Sincer vă spun, estimez ca în doi ani să finalizez această galerie, pe care o voi numi IFTY Center, pentru că are nevoie, ca orice altă zonă comercială, de o identitate.

Va fi o asociere cu numele meu, dar și cu un anume trecut al locului, fiindcă pe vremuri în această zonă oamenii locului știau că merg la IFU.

Era o bază unde existau și ateliere mecanice și de prelucrare a lemnului. Când eram în școala profesională am făcut practica la IF! Mi se pare o chestie frumoasă să fac trecerea de la IF la IFTY!”, a declarat fostul concurent de la Survivor România pentru Playtech Știri.

Citește și S-a aflat adevăratul motiv pentru care Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor. Vedeta are probleme mari, riscă închisoarea?!

Ionut Iftimoaie, planuri marete dupa Survivor Romania
Ionut Iftimoaie, planuri marete dupa Survivor Romania

„Nu am nicio legătură cu zona politică”

După ce a părăsit Survivor România, Ionuț Iftimoaie a fost ofertat de câteva partide politice, însă fostul sportiv spune că nu este interesat de acest domeniu. „Nu știu cum să le spun oamenilor că nu am nicio legătură cu zona politică. Nu-mi doresc nici să candidez, nu mă interesează să fiu nici senator, nici deputat, nici primar.

Vreau să fiu un om fericit. La asta lucrez! Și eu nu am văzut niciun primar, niciun senator sau vreun alt om politic fericit. Sigur, ei se bucură de anumite lucruri, dar toți sunt cu probleme, toți sunt cu securea deasupra capului.

Eu nu vreau așa ceva! Nu-mi trebuie etichetă, fiindcă mi-a dat Dumnezeu suficientă etichetă, nu mai am nevoie de asta”, a spus fostul kickboxer, conform aceleiași surse.

Citește și De ce Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor? Motivul real recunoscut în direct, la TV: „Lua calmante!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...