Ce planuri de viitor are Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea a uimit cu dezvăluirile făcute: „Am avut deja discuţii”

Andra Daoud 19.01.2022, 20:31

Viviana Sposub are planuri mari după terminarea emisiunii Bravo, ai stil!, unde este concurentă. Iubita lui George Burcea este convinsă că are șanse la marea finală și chiar să câștige concursul de stil. Viviana a povestit despre planurile de viitor pe care le are după terminarea emisiunii și pare hotărâtă să-și încerce norocul într-un nou domeniu. A făcut deja demersurile în acest sens.

Ce planuri de viitor are Viviana Sposub

Viviana Sposub se apropie cu pași repezi de finala concursului de stil la care a participat în ultimele luni. Vedeta și-a pregătit deja ținuta pentru marea finală și este încrezătoare că va trece de semi-finală cu brio. Iubita lui George Burcea a vorbit despre ce a însemnat emisiunea pentru ea și cum a ajutat-o să devină o femeie stilată.

Viaţa mea s-a schimbat cu totul în ultima perioadă. Emisiunea m-a transformat într-o femeie stilată, sunt aproape de marea finală, nu am crezut că se va întâmpla asta. Sunt mult mai puternică, am făcut faţă tuturor momentelor mai puţin plăcute. Îmi menţin calmul de obicei, dar îmi ies şi din pepeni, se va vedea în următoarele ediţii. Dar mereu am avut un comportament decent!

Nici să mănânc nu prea am avut timp, sper să mănânc din nou normal după ce se termină Bravo, ai stil!. Mănânc multă salată cu praz şi puţină brânză. Am pregătit ţinuta pentru marea finală, sunt încrezătoare în mine. Mai am de trecut semi-finala, m-am pregătit temeinic.” a povestit Viviana, invitată la Teo Show, tot pe Kanal D.

Ce planuri de viitor are Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea a uimit cu dezvăluirile făcute:
Viviana Sposub a intrat în pielea legendarului Prince în una dintre galele Bravo, ai stil!

Viviana Sposub schimbă macazul

Iubita lui George Burcea a dat din casă și a făcut o dezvăluire interesantă despre parcursul profesional pe care își dorește să-l aibă după încheierea emisiunii. Ea a spus că își dorește să rămână în televiziune, dar nu exclude nici o carieră muzicală. Momentele din emisiune în care a cântat i-au dat curaj și încredere că poate să facă și acest lucru. În plus, reacțiile publicului i-au confirmat că s-ar descurca de minune și pe scenă.

După acest proiect, îmi doresc să continui în televiziune. Dar am descoperit că publicului i-au plăcut mult momentele în care am cântat. Deci aş putea oricând să fac şi asta, vedem.

Am avut discuţii cu domnul Dan Bursuc, sper să se concretizeze. El m-a ajutat şi în emisiune cu cântăreţi. E posibil să scoatem o piesă, a compus ceva pentru mine. E în zona muzicii populare. Dar mă opresc aici.” a mai adăugat concurenta de la Bravo, ai stil!, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare a rubricii meteo, la Antena 1. După ce a părăsit echipa Observator, bruneta a fost pentru o perioadă scurtă de timp asistentă în emisiunea Vorbește lumea, la Pro TV. În același an a participat și la emisiunea Ferma, tot pe Pro TV, acolo unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe