Ce planuri are Anamaria Prodan pentru familia ei. Vedeta vrea să facă ceva ce nu mulți ar avea curajul: „Cred că e cel mai frumos”

Badea Violeta, Ana Chivu 11.10.2021, 07:47

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan este una dintre cele mai admirate femei din România, lucru datorat faptului că a reușit să aibă un succes fantastic într-un domeniu al bărbaților. De când a intrat în fotbalul românesc, vedeta a dat dovadă de tărie de caracter și a reușit să devină extrem de bogată. De asemenea, soția lui Reghe a demonstrat că este o mamă model, care s-a implicat activ în creșterea celor trei copii ai săi. Acum, ea a făcut primele declarații despre a patra sarcină.

Anamaria Prodan, declarații despre un nou copil

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, traversează o perioadă destul de dificilă. În ultimele luni, relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf a ținut capul de afiș al publicațiilor tabloide. Presa a vorbit despre posibile infidelități ale antrenorului, dar impresara a negat vehement că aceasta ar fi călcat strâmb.

Mai mult, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară. În cadrul unui interviu pe Youtube, Anamaria Prodan a mărturisit că și-ar mai dori un copil, dar nu mai este cazul de o sarcină. Astfel, celebra impresară s-a gândit la adopție.

Amintim că vedeta crește patru copii. Între anii 1998 și 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Cei doi au avut împreună două fete, pe Rebecca, în vârstă de 22 de ani, și Sarah, în vârstă de 21 de ani. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf , care îl crește pe fiul său, Luca, în vârstă de 20 de ani, din prima căsătorie. Cei doi au făcut și un copil al lor, Laurențiu, în vârstă de 13 ani, care s-a născut în Germania.

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine.

Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si copiii
Anamaria Prodan si cei patru copii

Anamaria Prodan, sfat pentru tinerele din ziua de azi

Soția lui Laurențiu Reghecampf le sfătuiește pe fetele din ziua de azi să fie independente. Ea a declarat că nu ar putea să fie la mâna unui bărbat, din punct de vedere financiar. Anamaria Prodan le sfătuiește să realizeze ceva în viața lor, pentru a nu depinde de partenerul lor.

„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.

Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă.”, a precizat celebra impresară, pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, de pe canalul de Youtube thXclusive.

Urmăriți Impact.ro și pe