Ce plănuiește să facă Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. A vrut ca fanii să afle direct de la ea

Diana Radu 06.08.2020, 13:25

Lidia Buble a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a depășit momentele dificile, precum despărțirea de Răzvan ?Simion, dar și ce planuri de viitor are. Artista și prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-au spus adio după o relației de cinci ani.

Ce planuri de viitor are Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Artista pare că a trecut peste despărțire iar acum vorbește deschis despre acea perioadă din viața ei. În calitate de femeie singură, Lidia Buble vrea să se dedice carierei sale muzicale. Aceasta ca vrea ca piesele sale să capete notorietate și pe piața internațională.

„Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în  țară, acum trecem oceanul  și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain și ini iativele lor pe plan internțional”, a delarat Lidia Buble pentru Viva.

De asemena, Lidia a spus că sfaturile părinților au ajutat-o să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista a dezvăluit că mama sa a învățat-o să rezolve lucrurile pe rând, iar tatăl său că nu merită efortul pentru a te răzbuna.

lidia buble, despartire, razvan simion
Ce planuri de viitor are Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

La polul opus și Răzvan Simion și-a reluat vechea viață. De când s-a despărțit de Lidia Buble acesta petrece mai mult timp cu familia sa. Recent, prezentatorul TV a fost la mare împreună cu copiii săi. Acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa Ilinca, care a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Sunteti minunați! Să fiți sănătoși și să vă bucurați, mereu, unii de ceilalți!”, „Superbă! Să-ți trăiască să fiți sănătoși și fericiți împreună!”, „Sunteți foarte frumoși, Răzvan, îți seamănă perfect!”, „Să fii mândru că ești un tată super și ai doi copii minunați”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe