Cum trece Răzvan Simion peste despărțirea de Lidia Buble. Ce relație are cu fosta soție

Elena Avramescu 04.08.2020, 20:17

În urmă cu scurt timp, colegul lui Dani Oțil, împreună cu care prezintă matinalul Neața cu Răzvan și Dani, a fost plecat pentru câteva zile de relaxare pe litoralul românesc. Nu a ratat ocazia și a postat câteva poze pe social media, iar fanii au fost surprinși de anumite detalii.

Cum trece Răzvan Simion peste despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion nu a plecat singur la mare, ci însoțit de cele mai dragi ființe din viața sa, și anume copiii săi. Se pare că de când s-a produs ruptura cu Lidia Buble, Răzvan Simion petrece foarte mult timp cu familia sa.

Răzvan a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa, Ianca, care a adunat multe aprecieri și comentarii. Astfel, poza fiica sa a strâns peste 7000 mii de like-uri din partea fanilor și multe comentarii pozitive.

Cum trece Răzvan Simion peste despărțirea de Lidia Buble
Cum trece Răzvan Simion peste despărțirea de Lidia Buble

“Sunteti minunati! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati, mereu, unii de ceilalti!”, “Superba! Sa-ti traiasca sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!?”, “Bună dimineața, sunteți foarte frumoși, Răzvan, iti seamănă perfect! ?”, “Sa fii mândru ca ești un tata super și ai doi copii minunați ???”, “Sa fiti sanatosi si sa va bucurati, mereui! Cand in emisiune vorbesti despre copii imi faci cea mai frumoasa zi! ”.

Adevărul despre relația dintre Răzvan și fosta soție

Chiar dacă s-au desparțit în urmă cu cinci ani, de-a lungul timpul au mai apărut discuții cu privire la motivul separării dintre Răzvan și Diana, iar pentru a lămuri tot, Diana a vorbit pentru WowBiz şi a spus ce s-a întâmplat între ei.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri).

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...