Ce pensie încasează Nelu Lupu, fostul șef din MAI care a mințit și a infectat spitalul ”Gerota”. Sumă imensă

Redacția IMPACT 10.04.2020, 13:07
Ce pensie încasează Nelu Lupu, fostul șef din MAI care a mințit și a infectat spitalul ”Gerota”. Sumă imensă

Nelu Lupu, fostul șef din MAI, care le-a dat medicilor informații false și a infectat spitalul „Gerota”, are o pensie uimitoare. Bărbatul a semnat o declarație pe proprie răspundere că nu a părăsit teritoriul României, în urmă cu o lună, când se afla internat pe secția de Cardiologie a unității medicale din din Capitală. În realitate, ar fi putut fi responsabil de îmbolnăvirea a peste 100 de persoane, fiind depistat pozitiv ca purtător al noului virus.

Ce pensie încasează Nelu Lupu, fostul șef din MAI care a mințit și a infectat spitalul ”Gerota”

La mijlocul lunii trecute, procurorii au deschis o anchetă pe numele lui Nelu Lupu, fostul șef de Poliție din București. Acesta a fost acuzat de zădărnicire în combaterea bolilor și a primit o amendă de 4,000 de euro. Suma respectivă nu a fost achitată până în prezent, iar viața bărbatului a revenit la normal.

Ce pensie încasează Nelu Lupu, fostul șef din MAI care a mințit și a infectat spitalul ”Gerota”. Sumă imensă
Nelu Lupu a activat în cadrul Poliției Capitalei. Fostul șef MAI a infectat spitalul Gerota cu noul virus

Fostul șef din cadrul MAI avusese o escapadă cu amanta lui, de aceea nu a crezut de cuviință să le spună medicilor tot adevărul. Ar fi putut să îmbolnăvească 120 de persoane, din cauza deciziei sale, pentru că nu își dorea ca escapada amoroasă să ajugă la urechile soției. Trebuie reamintit că la finalul lunii martie, două cadre medicale de la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” se aflau în stare critică, necesitând intubare.

Din anul 2010 și până în prezent, pe site-ul oficial al Poliției Române, Nelu Lupu figurează ca director general adjunct al Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti. Originar din Bacău, fostul comisar șef de Poliţie are vârsta de 61 de ani și încasează un total cumulat impresionant. În fiecare lună, pe numele acestuia revine suma de peste 15.000 de lei. Totodată, mai trebuie știut și că dosarul lui Nelu Lupu, că a îmbolnăvit atât de mulți oameni, este cercetat în rem. Ceea ce semnifică faptul că sunt cercetate faptele, și nu, în mod explicit, o persoană.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe