Ce părere avea Elena Ceaușescu despre Alexandru Arșinel. „Nu vreau să blestem la fel era și cu Stela Popescu”

Ana Anitoiu 29.09.2022, 21:08
Ce părere avea Elena Ceaușescu despre Alexandru Arșinel. „Nu vreau să blestem la fel era și cu Stela Popescu”

Alexandru Arșinel a dezvăluit, în urmă cu șapte luni, ce părere avea Elena Ceaușescu despre el și despre regretata sa parteneră de scenă, Stela Popescu. Actorul a povestit și cum a cunoscut-o pe celebra artistă, care a murit în anul 2017, la vârsta de aproape 82 de ani.

Ce părere avea Elena Ceaușescu despre Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a spus, în luna februarie a acestui an, că a întâlnit-o pe Elena Ceaușescu într-un spital în care era internat un coleg de-ai lui, Doru Popescu, după ce avusese un accident.

„A fost o întâmplare cunoscută atunci, și era în mașină cu băiatul ei, cu cel mare… M-am dus să-l vad pe Doru și a apărut tovarășa, tocmai se întorsese din India. Din ce am auzit, nu vreau să blestem, nu prea ne agrea pe mine și pe Stela”, a dezvăluit Arșinel, într-un interviu acordat lui Dan Negru.

Ce parere avea Elena Ceausescu despre Alexandru Arsinel
Stela Popescu si Alexandru Arsinel

Cum a cunoscut-o Alexandru Arșinel pe Stela Popescu

Alexandru Arșinel a povestit, cu aceeași ocazie, cum a cunoscut-o pe Stela Popescu. Actorul a spus că prima lor întâlnire s-a petrecut în vara anului 1969, pe malul Borcea, la muncă patriotică. Actrița întorcea toate privirile.

„O știu din Institut, ea era în anul patru, trecea în patru, eu treceam în doi, prea puțin am văzut-o, ei erau la Casandra atunci, nu mai erau în Institut, noi abia ne vedeam, eram disperați, eram în anul întâi și ne luptam să rămânem mai departe.

În vara lui 69, am fost luați și duși pe malul Borcea, la muncă patriotică, la rărit sfecla de zahăr, și acolo ne-am adunat toți… Și atunci a apărut Stela, n-am să o uit, într-o rochie flu flu cu buline mari, toată lumea întorcea capul după ea, atunci am cunoscut-o”, a spus Alexandru Arșinel.

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Artistul, care avea mai multe probleme de sănătate, era internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar din București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...