Ce obicei special au Andreea Marin și fiica sa. Fosta Zână a Surprizelor, dezvăluiri despre relația cu Violeta. „Este o tradiție deja”

Ana Anitoiu 23.09.2022, 08:34

Andreea Marin și fiica sa au un obicei special, în fiecare an. Fosta „Zână a Surprizelor” a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Violeta, care a început anul acesta clasa a unsprezecea, urmând ca anul viitor să susțină examenul de Bacalaureat.

Ce obicei special au Andreea Marin și fiica ei

Andreea Marin a dezvăluit că ea și fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. au un obicei special, la fiecare început de an școlar. Vedeta o conduce pe Violeta la școală, în prima zi, și fac o fotografie pe care o păstrează amintire.

„E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme. Se descurcă foarte bine. Am fost, bineînțeles, la ea la școală, dar am făcut fotografie de început de an, că este o tradiție deja pentru noi, dar, în rest, s-a descurcat singurică.

Bineînțeles, sigur că da. (au fotografiile în casă, n.r.). Și le adunăm an de an. Nu, nici gând (Violeta nu a avut emoții, n.r.). Copiii din ziua de astăzi sunt foarte evoluați față de cum eram noi odinioară.”, a spus Andreea Marin, pentru ego.ro.

Cum a fost Andreea Marin ca elevă

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit că tatăl ei nu obișnuia să o conducă la școală, deoarece locuința familiei se afla foarte aproape de unitatea de învățământ la care mergea ea. Fosta zână de la celebra emisiune „Surprize, surprize” era o elevă de nota 10, fără să se considere o tocilară.

„Nu, nici gând. Școala mea era vizavi de casa mea. Deci tata mă vedea de la geam. Nu eram o tocilară, dar eram o elevă de 10, recunosc. Învățam selectiv, dar isteț.”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta le-a recomandat tuturor oamenilor să fie mai blânzi cu ei înșiși, deoarece nu întotdeauna poate ieși totul așa cum visează. Însă, Andreea Marin a recunoscut că a avut norocul de a-i reuși cele mai multe proiecte pe care le-a început.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...