Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Andreea Esca. A ieșit la iveală după atâția ani

Anca Manolica 21.09.2022, 09:46
Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Andreea Esca. A ieșit la iveală după atâția ani

Pe Andreea Marin o știm cu toții ca fiind o persoană foarte discretă și atentă la afirmațiile pe care le face, mai ales când vine vorba de persoane publice, mai ales colegele de breaslă. Recent, Zâna de la Surprize Surprize a spus tot adevărul despre relația dintre ea și Andreea Esca. Cum a caracterizat-o pe vedeta de la Știrile Pro TV.

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Andreea Esca

Recent, Andreea Marin a luat parte la un eveniment organizat de vedeta știrilor PRO TV, Andreea Esca, acolo unde a făcut câteva mărturisiri despre relația cu vedeta aceasta.

Zâna Surprizelor și-a început cariera ca prezentatoare de știri la unul dintre primele posturi de televiziune private din România, SOTI, după care a ales o carieră în divertisment sub îndrumarea maestrului Lazarov. În același timp, numele Andreei Esca devenea sinonim cu știrile de la Pro TV.

Însă, figura Andreei Marin este asociată, de departe, cu emisiunea „Surprize, surprize”, show în care vedeta a căpătat și titulatura de „zână” a televiziunii din România. Iar ei emisiunile de autor i s-au potrivit cel mai bine.

Andreea Marin
Andreea Marin

Ce spune despre colega sa de breaslă

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit, într-un interviu pentru Cancan, despre colega sa de breaslă și despre relația pe care o are cu aceasta.

Potrivit declarațiilor sale, se pare că nu există niciun fel de invidie între cele două vedete din televiziune, Andreea Marin purtându-i Andreei Esca un respect profund.

„Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei. Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!”, a dezvăluit Zâna Surprizelor de la TVR.

În ceea ce o privește pe cealaltă colega de generație, Teo Trandafir, Andreea a dezvăluit că a avut mereu o admirație pentru ea din punct de vedere profesional, și nu numai, deoarece este o femeie frumoasă de o inteligență aparte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...