Ce părere are de fapt Andreea Esca despre “ginerele ei”. Reacția surprinzătoare a vedetei Pro TV, după zvonurile despărțirii dintre Mario Fresh și Alexia

Nicu Stan 06.10.2021, 10:21
Ce părere are de fapt Andreea Esca despre “ginerele ei”. Reacția surprinzătoare a vedetei Pro TV, după zvonurile despărțirii dintre Mario Fresh și Alexia

Andreea Esca și-a spus părerea despre “ginerele ei”, Mario Fresh. Vedeta PRO TV a avut o reacție surprinzătoare după zvonurile despărțirii dintre Mario Fresh și fiica ei, Alexia. Cei doi nu sunt în pragul despărțirii, însă în ultimul timp au avut o relație complicată.

Andreea Esca, dezvăluiri despre iubitul fiicei sale, Alexia. ”Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh”

Recent, Andreea Esca a vorbit despre Mario Fresh, iubitul fiice sale, Alexia, într-un podcast. Astfel, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit că are o părere foarte bună despre tânărul cântăreț, dacă acesta a avut o relație complicată în ultima vreme cu Alexia Eram.

Invitată în emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde”, Marius Manole a pus-o pe vedeta PRO TV să-l caracterizeze pe iubitul fiicei sale, Mario Fresh. Prezentatoarea TV îl place pe Mario Fresh și crede că este un tânăr ambițios și talentat.

Alexia Eram si Mario Fresh
Alexia Eram si Mario Fresh

Mario Fresh, ambițios și talentat

”Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat”, a spus Andreea Esca. ”Te așteptai la relația asta?” a întrebat-o Marius Manole pe Andreea Esca. Prezentatoarea de la PRO TV a evitat răspunsul: ”Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh”. ”Dar ce frumos. Ați văzut oameni buni cum se ocolește o întrebare?”, a fost reacția actorului.

Alexia Eram și cântărețul Mario Fresh au stat aproximativ 2 luni despărțiți vara aceasta, timp în care ambii au fost văzuți în preajma unor posibili alți parteneri.

Cei doi s-au împăcat de ziua Alexiei

Chiar și așa, la ziua de naștere a Alexiei Eram, Mario Fresh a fost prezent, iar de atunci lucrurile par să fi revenit la normal între ei, mai ales că au început din nous să posteze poze împreună pe rețelele de socializare.

”Alexia este amuzantă, timidă și muncitoare. E foarte muncitoare. Prea mult pentru vârsta ei. Dacă eu zic că e prea mult înseamnă că e foarte mult”, a spus Andreea Esca despre fiica sa, Alexia Eram.

Andreea Esca nu a dat detalii când relația fiicei ei era complicată

Andreea Esca s-a abținut să spună ce gândește în perioada în care fiica ei a fost despărțită de Mario Fresh. A spus că fiica ei este adultă și poate spune singură ceea ce se întâmplă între ea și iubitul ei.

”Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a spus Andreea Esca atunci când cei doi deciseseră să ia o pauză.

Urmăriți Impact.ro și pe