Ce nu mai mănâncă Irina Loghin de ani de zile. A renunţat de tot, ăsta să fie secretul frumuseţii?!

Ioana Bucur, Adriana Olaru 31.12.2021, 17:06
Ce nu mai mănâncă Irina Loghin de ani de zile. A renunţat de tot, ăsta să fie secretul frumuseţii?!

Are 82 de ani și arată incredibil. Cei care o admiră au tot încercat să afle câteva dintre secretele și trucurile de frumusețe la care apelează, iar acum a venit momentul să ia notițe și să se pună pe treabă. Irina Loghin a dezvăluit ce nu mai mănâncă de ani de zile, de aproape patru decenii. Artista are un sfat prețios pentru oameni, indiferent de vârstă.

Alimentul la care Irina Loghin a renunțat de ani de zile

Nu este loc de păreri sau dezbateri: Irina Loghin arată fabulos la cei 82 de ani ai săi, iar asta nu se datorează doar unei moșteniri genetice sănătoase. Artista a avut mereu grijă de ea, mai ales în ceea ce privește alimentația.

Recent, interpreta de muzică populară a explicat o mică parte din viziunea sa cu privire la un stil de viață sănătos. Puțini știu că, de peste patru decenii, Irina Loghin nu mai mănâncă aproape deloc carne și evită cu orice preț carnea de porc. Ea recunoaște că mai consumă rareori doar pui, iar de Crăciun prepară cu drag sarmale de pește și salate de crudități care nu sunt atât de greu de digerat.

„Pentru mine carnea este departe, am renunțat la ea. Sunt mare iubitoare de animale cred că asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu voiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. De obicei eu nu gătesc porc.(…)

Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Dar doar când nu am încotro când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume.

Pe masă aveam nelipsitele sarmalele de pește. Pentru restul fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani”, a declarat Irina Loghin, la Antena 3.

Ce nu mai mănâncă Irina Loghin de ani de zile
Irina Loghin

„Să vă intre în cap, scumpe doamne!”

De asemenea, cântăreața a declarat și că face sport în fiecare zi, obicei care este foarte important pentru aceasta. Chiar și-a sfătuit admiratoarele să facă mișcare și să respecte un program pentru că activitatea fizică face minuni pentru sănătate.

„Fac multă mișcare, multă mișcare zi de zi. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă. Normal că îmi simt și eu anii, că sunt destui, dar mișcarea este extraordinar, asta mă ajuta foarte mult”, a mai spus solista de muzică populară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...