Ce note a ajuns să ia la școală fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România dezvăluie ce fac cele două în pandemie (exclusiv)

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 14:29
Ce note a ajuns să ia la școală fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România dezvăluie ce fac cele două în pandemie (exclusiv)

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este tare mândră de fiica ei. Eliza a ajuns la vârsta de 16 ani, iar acum este o adolescentă frumoasă, dar și foarte responsabilă.

Ce note are Eliza la şcoală. Adriana Iliescu a povestit tot despre fiica ei

Adriana Iliescu, în vârstă de 83 de ani, și fiica ei Eliza, acum o adevărată domnișoară, au o relație specială. Se susțin una pe cealaltă și încearcă să nu se dezamăgească niciodată. Au mare grijă ca nimic să nu le perturbe liniștea, iar Adriana Iliescu nu a scăpat-o din ochi pe fiica ei nicio secundă. Adolescenta a fost și ea foarte ascultătoare, iar la şcoală este o elevş de nota 10 pe linie. În plus, Eliza este și foarte harnică și își ajută mama la treburile gospodărești.

“Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”, a mărturisit Adriana Iliescu în exclusivitate pentru playtech.ro.

În ceea ce privește vacanţa, Adriana Iliescu a mărturisit că se teme de coronavirus și preferă ca ea și Eliza să meargă la casa de la ţară sau să se plimbe prin București.

“Nu plec nicăieri, nu vrem să mergem nicăieri, avem casă la țară și putem merge acolo însă nu ne ducem, ne este frică de acest virus. O să ne plimbăm prin București, avem peisaje frumoase aici, aer curat, acum au înflorit și teii, nu ne ducem nicăieri, preferăm sănătatea”, a povestit cea mai bătrână mamă din România.

Ce note a ajuns sa ia la scoala fiica Adrianei Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania dezvaluie ce fac cele doua in pandemie (exclusiv)
Adriana Iliescu si fiica ei Eliza au o relatie foarte apropiata 

Eliza știe cum a venit pe lume. Mama ei i-a explicat că nu îşi va putea cunoaşte niciodată tatăl

Eliza și Adriana Iliescu au o relație foarte apropiată. Nu au niciun secret una faţă de cealaltă, iar adolescenta știe totul despre cum a venit pe lume. Mama ei i-a explicat pas cu pas povestea, dar și că nu va putea să își cunoască niciodată tatăl.

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații celei mai bătrâne mame din România.

Urmăriți Impact.ro și pe