Ce ne urează rușii de Ziua Națională. Mesajul apărut pe pagina ambasadei Rusiei la București

Stan Filon 01.12.2022, 18:48
Ce ne urează rușii de Ziua Națională. Mesajul apărut pe pagina ambasadei Rusiei la București

Rusia a transmis un mesaj românilor, prin intermediul Ambasadei de la București, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Și Statele Unite ale Americii au transmis un mesaj tuturor românilor, cu această ocazie, dar și Ambasada Ucrainei a ținut să le ureze La mulți ani românilor, de 1 Decembrie.

Ce ne urează rușii de Ziua Națională

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie când România sărbătorește Ziua Națională, Ambasada Rusiei la București a transmis un mesaj pe contul său oficial de Facebook. „Personalul Ambasadei Federației Ruse îi felicită pe cetățenii României de Ziua Națională! LA MULȚI ANI!”, a transmis Ambasada Rusiei. Mai mult, alături de acest mesaj, Ambasada Rusiei a atașat o imagine cu steagul României.

Urările Ambasadei Rusiei la București au venit pe 1 Decembrie, chiar dacă Moscova a plasat România pe lista statelor neprietenoase, alături de toate statele UE, SUA, Marea Britanie și alte câteva țări, imediat după ce Occidentul a condamnat invadarea Ucrainei.

Ce ne ureaza rusii de Ziua Nationala. Mesajul aparut pe pagina ambasadei Rusiei la Bucuresti
Ce ne ureaza rusii de Ziua Nationala. Mesajul aparut pe pagina ambasadei Rusiei la Bucuresti

Urări și din partea SUA și a Ucrainei

Și secretarul de stat american Anthony J. Blinken a ținut să îi felicite pe români, de Ziua Națională. „În numele Statelor Unite ale Americii, felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri şi comemorarea unirii ţării dumneavoastră în urmă cu peste 100 de ani. (..) Le doresc românilor o zi naţională foarte fericită şi aştept cu interes să facem parteneriatul nostru şi mai puternic în anul care urmează”, a transmis secretarul de stat Anthony J. Blinken într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA. Au venit urări și din partea Ucrainei. „La mulți ani, România”, a transmis și Ambasada Ucrainei la București.

Pe data de 1 Decembrie se sărbătorește Ziua Națională a României. Aceasta este ziua în care a avut loc cel mai important eveniment din istoria poporului român, și anume Marea Unire. Mai exact, pe data de 1 Decembrie 1918 a avut loc Adunarea de la Alba Iulia, în care s-a votat în unanimitate unirea regiunilor Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș cu România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...