Ce meserie și-a ales fiica lui Mihai Gâdea. Tatăl ei a fost de acord, deși a studiat teologia

Iancu Andreea 25.02.2022, 13:22

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din cadrul Antena 3. Dincolo de cariera sa și de activitățile sale din cadrul postului TV, prezentatorul are o familie frumoasă, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, există detalii despre fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, care la 19 ani a reușit să își urmeze visul, alegând o meserie pe placul său după absolvirea liceului. Tânăra se numără printre studenții norocoși și talentați din lume.

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, a ales ce meserie să urmeze pe viitor

Chiar dacă Mihai Gâdea este mereu în lumina reflectoarelor, pe fiica sa o știu mai puțini. Tânăra, în vârstă de 19 ani, a absolvit liceul în urmă cu un an de zile, reușind să treacă examenul de Bacalaureat cu o medie admirabilă. Prezentatorul se poate mândri cu alegerile Karinei, fiica lui Mihai Gâdea optând pentru o meserie neașteptată, având în vedere că moderatorul de la Antena 3 a studiat teologia. Karina Maisha este o elevă studioasă, astfel că a trecut cu brio BAC-ul.

În plus, fiica prezentatorului și-ar fi dorit să urmeze studiile unei facultăți din Olanda, însă a decis să se reorienteze către o alta, într-un domeniu al frumosului. Tânăra îi face pe părinții săi să se mândrească cu evoluția sa, dar și cu talentul de care a dat dovada la admiterea la facultate. Încă de când era mică, fiica lui Mihai Gâdea era pasionată de modă, astfel că meseria pe care și-a ales-o nu este deloc întâmplătoare.

Ce meserie a ales fiica lui Mihai Gâdea
Fiica lui Mihai Gâdea, alături de părinții săi

Tânăra este pasionată de modă

Karina Maisha Gâdea studiază în străinătate, însă nu în Olanda, așa cum își propusese inițial, ci în Italia. Deși se bucură inclusiv de talent muzical, fiica lui Mihai Gâdea având o voce frumoasă, pe care mulți au admirat-o pe parcursul cover-urilor pe care le-a lansat, tânăra a ales moda. Astfel, ea a ales studii universitare în domeniu, în Florența.

După ce a trecut printr-o serie de examene complexe, în final a fost acceptată la PoliModa, considerată a fi una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Trei astfel de instituții se regăsesc în lume, în New York, Paris și Florența, acolo unde fiica lui Mihai Gâdea a reușit să fie admisă. Tânăra urmează să studieze creative art și muncește pentru a-și dezvolta talentul creativ cu care s-a remarcat deja.

Cine este soția lui Mihai Gâdea

Familia prezentatorului de la Antena 3 se remarcă prin discreția cu care își desfășoară viața. Mihai Gâdea și soția sa, Agatha, împreună cu fiica lor formează o familie superbă. Dacă în cazul Karinei cunoaștem planurile de viitor, despre viața prezentatorului alături de partenera sa se cunosc puține detalii.

Mihai Gâdea și Agatha Kudri sunt căsătoriți de 18 ani, soția moderatorului este fiica unui pastor adventist din Timișoara. Aceasta este pasionată de sport, astfel că, de-a lungul anilor, a participat la competiții de triatlon. Astfel de competiții sunt compuse din mai multe discipline, printre care înot, ciclism și alergare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...