Ce meserie are soția lui Cove. Florentina nu trăiește din salariul soțului

Ana Anitoiu 05.09.2021, 09:29

Cove se numără printre cei mai simpatizați prezentatori TV din România, încă de pe vremea când făcea echipă cu Andreea Marin la celebra emisiune ”Surprize, surprize”. Deși mulți ar crede că moderatorul își întreține soția, datorită succesului său în televiziune, partenera lui de viață nu are nevoie să trăiască din salariul lui, deoarece are o meserie importantă.

Cove și soția lui s-au îndrăgostit treptat. ”N-a fost dragoste la prima vedere”

Gabriel Coveșteanu sau Cove, care a împlinit sâmbătă 47 de ani, se află la cea de-a doua căsnicie. După un mariaj scurt, între anii 2009 și 2010, cu Maria Movileanu, împreună cu care are un fiu, Bogdan Matei, prezentatorul TV s-a recăsătorit în 2013 cu Florentina Ene, cu care are încă un băiat, Mihai Răzvan.

De la nunta din 2013 și până în prezent au trecut opt ani. Înainte de căsătorie, au mai fost trei ani de relație. Soția lui Cove a recunoscut în trecut că nu a crezut că povestea lor va dura atât. Femeia a spus că s-au cunoscut la o petrecere, iar între ei doi n-a fost dragoste la prima vedere. Confirmarea că sunt făcuți unul pentru altul a venit, de fapt, mult mai târziu.

Ce meserie are sotia lui Cove. Florentina nu traieste din salariul sotului
Cove si sotia lui, la nunta

”Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a spus soția lui Cove.

Ce meserie are soția lui Cove

Cove, care a plecat recent de la emisiunea ”Vorbește Lumea” difuzată de Pro TV și s-a alăturat echipei Prima TV, la ”Flash Monden”, a dezvăluit în trecut ce meserie are soția lui. Prezentatorul și-a lăudat partenera de viață.

”Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…)

E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, a spus el. Vezi AICI Ce relație au avut, de fapt, Cove și Andreea Marin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...