Ce meserie are la bază Connect-R. Artistul și-a luat prin surprindere fanii cu această mărturisire

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 08.10.2021, 10:01
Ce meserie are la bază Connect-R. Artistul și-a luat prin surprindere fanii cu această mărturisire

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, este unul dintre artiștii de succes din România, care s-a făcut remarcat prin stilul său aparte de a interpreta piese hip hop, dance sau pop. Puțini știu însă ce meserie are la bază Connect-R, care a recunoscut dintotdeauna că este de etnie rromă. Artistul și-a surprins fanii cu mărturisirea privind trecutul său profesional, chiar dacă astăzi pare că a făcut muzică dintotdeauna.

Care este meseria de bază a lui Connect-R. Dezvăluiri surprinzătoare din partea artistului

Astăzi este un artist consacrat, ale căror versuri sunt fredonate de mii de oameni. Totuși, Connect-R nu s-a bucurat dintotdeauna de o viață lipsită de griji, mai cu seamă că a crescut într-o familie modestă de rromi. Acesta cunoaște foarte bine ce înseamnă să vii de jos, însă a reușit să își depășească condiția prin talent și ambiție. Puțini știu că meseria de bază a lui Connect-R era aceea de tinichigiu. Artistul a ales această specializare când a intrat la liceu.

Totuși, dând timpul înapoi, cântărețul și producătorul muzical consideră că întreaga sa evoluție se datorează părinților. Connect-R apreciază enorm contribuția familiei sale la dezvoltarea lui ca om și artist, fiind recunoscător pentru educația pe care a primit-o în casă.

Părinții mei sunt eroii copilăriei mele și lor le datorez tot ceea ce sunt ca om, ca artist. Și acest lucru s-a întâmplat datorită educației pe care ei mi-au dat-o, mi-au creat un sistem de valori uman și foarte aproape de Dumnezeu, lucru care m-a format ca om și pentru care le mulțumesc, a mărturisit el pentru Pro TV Magazin, în urmă cu câțiva ani.

Ce meserie are Connect-R la bază
Connect-R și Shift, concurenți la Asia Express

Detalii mai puțin știute despre artist

Connect-R a fost un copil modest, care visa să devină un nume încă de când studia la Școala „Petre Ispirescu“ din Capitală. La numai 8 ani el își începea cariera artistică ca dansator. Pasiunea pentru cântat a dezvoltat-o începând cu vârsta de 15 ani, când a început să cânte hip-hop. Debutul său muzical a avut loc în 1997, când a scos melodia „Observ”. La doi ani distanță, s-a făcut remarcat cu piesa „Operaţie pe suflet deschis”, iar în 2000 colabora deja cu nume mari precum Veritasaga, Jivago, Preatetor și RACLA.

Cel mai mare succes l-a avut însă datorită albumului „Dacă dragostea dispare”, împreună cu Alex Velea. La câțiva ani distanță, Connect-R reușea să devină dintr-un simplu cântăreț un producător, punând bazele casei de producție „Rappin’ On Production”, alături de Chris Mayer şi Nick Kamarera. În plan amoros, Connect-R s-a bucurat de mariajul alături de cântăreața Misha, timp de 5 ani, împreună cu care are și o fiică, pe Maya. În prezent, Connect-R a lăsat puțin muzica deoparte și a acceptat provocarea Asia Express, fiind unul dintre concurenții care s-au încumetat să își testeze limitele, alături de colegul său de echipă Shift.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...