EXCLUSIV

Declarație neaşteptată făcută de Connect-R despre fiica sa. Maya a început şcoala: „Poate exagerez şi eu puţin” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 30.09.2021, 20:56
Declarație neaşteptată făcută de Connect-R despre fiica sa. Maya a început şcoala: „Poate exagerez şi eu puţin” EXCLUSIV

Ştefan Relu Mihalache, alias Connect-R, trăieşte de câteva zile o nouă experienţă personală. Fiica a început şcoala. Foarte grijulii, părinţii ei i-au ales o şcoală particulară, aşa că Maya pleacă şi se întoarce cu un microbuz special, după model nord-american.

Fiica lui Connect-R, primul an de școală. Micuței nu prea îi convine ce trebuie să facă. ”Școala îţi ia ceva din bucuria copilăriei”

La cei şapte ani şi jumătate, Maya are un statut aparte în familia sa, fiind adulată atât de mama, cât şi de tatăl ei, doi artişti cu mare priză la public. Doar că de la mijlocul lunii septembrie pare că lucrurile s-au schimbat puţin, o dată cu intrarea sa în clasa întâi.

“Maya nu pare foarte bucuroasă că merge la şcoală. Poate exagerez şi eu puţin, poate că nu. Cert este că şcoala, vrând, nevrând, îţi ia ceva din bucuria copilăriei. Nu mai poţi să faci ce te taie capul, să te joci sau să uiţi de tine. Adică ceea ce am putea numi nimicurile copilăriei, cum ar fi alergatul sau stropitul, ca să dau doar două exemple, atât de importante totuşi, sunt uşor-uşor înlocuite de obligaţii. Şi iată de ce cred că Maya nu e atât de entuziasmată de noua sa postură, de elevă în clasa a întâia”, a declarat Connect-R pentru impact.ro.

Connect R si fiica sa, Maya
Connect R si fiica sa, Maya

As la…muzică și desen

Mai în glumă, mai în serios îndrăgitul artist nu a ezitat să se compare cu fiica sa:

„N-aş putea spune nici eu că m-am omorât după şcoală. Poate seamănă cu mine şi pe partea asta şi atunci o înţeleg. Dar altfel, şcoala aleasă pentru Maya e formidabilă. Nu ne facem niciun fel de griji, nici măcar în contextul răspândirii coronavirusului din ultima vreme”.

Connect-R admite însă că fiica sa e deja “as” la două materii, muzică şi desen, dar nu poate garanta pentru celelalte. E însă optimist că timpul le va rezolva pe toate şi chiar cu mult succes în cazul Mayei.

Își adoarme fiica spunându-i povești

Pe de altă parte, el continuă să-şi adoarmă fetiţa spunându-i poveştile sale preferate, multe dintre ele inventate chiar de tatăl ei.

”Fetiţei mele îi plac foarte tare poveştile. Am mai povestit asta. Iar mie îmi place să le spun. Aşa s-a născut în casă tradiţia ca fata să adoarmă ascultând poveşti spuse de tatăl ei. În primele zile a fost în regulă, fiindcă citisem ceva poveşti la viaţa mea. Dar, odată cu trecerea timpului, mi s-a epuizat întreaga rezervă. Degeaba am căutat pe Internet sau prin diverse cărţi. Nu mai găseam şi pace.

Într-o bună zi, mi-am zis: ”Măi, omule, dar ia să-ți pui mintea la contribuţie! Şi, de câteva luni bune, am seara şi povestea, care merg mână în mână!”, ne mai spune Connect-R.

Ce surpriză anunță pe plan profesional

Pe plan profesional, Connect-R anunţă deja o surpriză pentru finalul anului. El spune că a făcut ceva fără precedent în cariera sa.

“M-am trezit în ultimele luni asediat pe instagram de o serie de mesaje din partea unor băieţi din Ferentari. Da, da! Din Ferentari! Care au reuşit să mă convingă că sunt extrem de talentaţi. Ca atare, vă propun să ţineţi minte numele lui Johnny Rumano, care va fi, fără doar şi poate, revelaţia sfârşitului de an.

În plus, am lansat împreună cu nişte băieţi ce locuiesc pe Aleea Livezilor din cartierul famat al Ferentarilor şi a căror trupă am botezat-o Ghetto Gang, o melodie care sper să prindă la public, Porsche Cayenne. E pentru prima dată în viaţa mea când fac asemenea pariuri profesionale, dar cred că am ochi buni şi ca atare cred foarte mult în descoperirile mele!”, a conchis Connect-R.

Urmăriți Impact.ro și pe