Ce meserie are, de fapt, Mirela Vaida. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut aşa ceva

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 27.03.2021, 08:45

Ce meserie are, de fapt, Mirela Vaida. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut aşa ceva. Pentru ce s-a pregătit vedeta o viață întreagă, citiți în articolul de mai jos.

Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida. Telespectatorii n-ar fi ghicit niciodată

S-a aflat ce meserie are, de fapt, Mirela Vaida, actuala prezentatoare a emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Multora nici măcar nu le-ar fi trecut prin cap ce pregătire are aceasta.

Toți o știm pe Mirela Vaida drept frumoasa prezentatoare de la Acces Direct, însă vedeta era pregătită pentru un cu totul alt drum în viață. A făcut ani de școală pentru meseria pe care o are, de fapt, la bază prezentatoarea TV de la Antena 1.

Mirela Vaida a prezentat si emisiunea Mireasa pentru fiul meu
Mirela Vaida a prezentat si emisiunea Mireasa pentru fiul meu

Prezentatoarea TV a învățat pentru cu totul alte meserii

Celebra Mirela Vaida a ales frumoasa cale a televiziunii în urmă cu mai mulți ani, iar acum prezintă emisiunea de succes Acces Direct. Văzută zilnic de sute de mii de telespectatori, aceștia nici măcar nu bănuiesc ce meserie are prezentatoarea.

Mirela Vaida a terminat la Iași un liceu de informatică și are o diplomă de programator în acest domeniu, însă după asta a optat din nou pentru o altă ramură de studii.

Mirela Vaida a făcut și Dreptul

Astfel, Mirela Vaida s-a înscris la Facultatea de Drept, acolo unde a terminat specializarea Relații Internaționale și are și un master în Drept Comunicar.

Dar cum pasiunea pentru televiziune a apărut între timp, Mirela Vaida a decis că trebuie să aibă și studii și în acest domeniu. Astfel, a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații Publice pe care l-a terminat la Univeristatea din București.

Mirela Vaida, angajată a Teatrului de Revistă Constantin Tănase

În prezent, Mirela Vaida este și angajată ca și solistă a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București, astfel că de-a lungul anilor a fost implicată în mai multe spectacole.

În plus, Mirela Vaida a apărut în numeroase proiecte TV, iar cel în urma căruia a devenit celebră și i-a adus și rolul de prezentatoare de la Acces Direct, a fost ca moderatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”.

Mirela Vaida, atacată cu cărămida în timpul emisiunii Acces Direct

Pe de altă parte, Mirela Vaida a întâmpinat ceva probleme zilele trecute, când în platoul emisiunii Acces Direct a ajuns o femeie goală, care a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu o cărămidă. Din fericire nu a nimerit-o, însă prezentatoare se află și acum în stare de loc în urma evenimentului incredibil

De atunci soțul o aduce la muncă, soțul o ia de la muncă, iar între timp, la serviciu, prezentatoarea TV este păzită mai ceva ca un președinte de stat de o întreagă armată de bodyguarzi.