Ce mesaj primești de la Netflix dacă plătești serviciul timp de 12 luni dar nu te uiți la nimic

Daria Petrescu 31.05.2020, 20:23
Ce mesaj primești de la Netflix dacă plătești serviciul timp de 12 luni dar nu te uiți la nimic

Netflix va începe o campanie inedită. Demersul este menit să localizeze abonații activi de cei inactivi și să-i întrebe pe cei inactivi dacă mai vor să-și păstreze abonamentul. Decizia a fost luată pentru ca oamenii că nu plătească inutil pentru un serviciu pe care nu-l folosesc. Aflați mai jos, ce mesaj primiți de la Netflix, în cazul în care timp de 12 luni nu urmărești nimic. Însă, abonamentul este plătit în continuare.

Decizia importantă luată de Netflix

Netflix a făcut în această săptămână pasul radical,  de a oferi anularea abonamentului pentru dvs. dacă nu l-ați folosit de ceva vreme.

Într-o postare de blog corporativă, Eddy Wu de Netflix a prezentat noul plan al companiei, care pare că ar trebui să fie un fel de capcană, dar nu este. Dacă nu urmăriți nimic pe Netflix un an după ce v-ați înscris, compania vă va trimite un e-mail. În acesta, vă întreabă dacă doriți să vă păstrați calitatea de membru. De asemenea, veți primi un mesaj dacă mergeți doi ani fără să urmăriți ceva în Netflix în niciun moment.

Dacă scrii înapoi pentru a spune „Da, te rog să mă încarci pentru toate aceste anotimpuri pe care le ignor Riverdale”, nu se schimbă nimic. Dacă cereți să anulați sau să nu vă redactați deloc, Netflix încetează să vă mai plătească.

„Alegerea de a rămâne este a ta!”

Puteți preciza că doi ani este o perioadă destul de lungă, mai ales că planul Netflix standard costă 13 dolari pe lună.

În unele cazuri, cardul de credit legat de contul dvs. va expira înainte de a împlini doi ani, ceea ce face ca acest exercițiu să fie afectat.

Conform estimării proprii de Netflix, nuanțarea sa se va aplica doar la jumătate de la sută dintre utilizatorii săi – la câteva sute de mii de oameni în total – ceea ce indică faptul că au loc pentru a o strânge puțin.

Marvel știe când faceți pagină cu benzi desenate noi. Amazon știe ultima dată când v-a expediat ceva și dacă ați plătit. Serviciile de abonare digitală știu exact cât le scoți.

Alegerea de a rămâne este a ta! Dar cel puțin companiile vă pot reaminti că alegerea există în primul rând. Nu este ca și cum nu aveți alte opțiuni – inclusiv o mulțime care nu percepe nimic, scrie wired.com.

 

Despre Netflix

Netflix, Inc. este o companie americană, cu sediul central în Los Gatos (California). Fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph, venitul primar al companiei se bazează pe abonament, de streaming video la cerere de servicii. Acestea  oferă streaming on-line de o bibliotecă de filme și programe de televiziune. Precum și distribuția și producția de filme și seriale de televiziune, care sunt distribuite exclusiv de Netflix.

Netflix a intrat în industria de producție de conținut media în 2012 și a debutat cu primul serial, Lilyhammer.  Și-a extins foarte mult atât producția de film cât și de seriale de televiziune de atunci. A oferit conținut Netflix Original prin intermediul bibliotecilor online de filme și televiziune. Netflix a lansat o valoare estimată de 126 de seriale originale sau filme în 2016

Urmăriți Impact.ro și pe