Polițiștii sunt în alertă! Amenințări cu bombă la sediul companiei Fan Courier. Ce măsuri s-au luat imediat

bogdan 01.10.2019, 11:47
Polițiștii sunt în alertă! Amenințări cu bombă la sediul companiei Fan Courier. Ce măsuri s-au luat imediat

Alertă la sediul Fan Courier! În urma unei amenințări cu bombă,  Fan Courier și-a încetat activitatea, iar compania a fost evacuată imediat. Având în vedere situația, polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov au intervenit imediat la fața locului. Mai multe înformații, în materialul următor!

Amenințări cu bombă la sediul companiei Fan Courier

Cea mai mare companei de curierat din România, Fan Courier, a primit amenințări cu bombă, în dimineața zilei de marți, 1 octombrie. În urma unui apel la 112, efectuat la 07:38, a ieșit la iveală informația.

Directorul Fan Courier a primit un mail prin care este inștiintat ca va primi un colet care va exploda la ora 11.00, în comuna Stefanesti/ Voluntari, acolo unde se află de fapt sediul companiei.

Clădirea a fost evacuată imediat, iar la la fata locului s-a deplasat grupa operativa împreună cu seful Politiei oraș Voluntari, grupa pirotehnică din cadrul IGPR si un echipaj SRI.

Activitatea firmei de curierat va fi întreruptă momentan. Astfel, în jurul orelor 10:30 va fi oprita atât activitatea personalului de la birouri, cât și a personalului din zona depozitului, pentru efectuarea de activități specifice.

Activitatea Fan Courier a fost oprită, în urma amenințării cu bombă
Activitatea Fan Courier a fost oprită, în urma amenințării cu bombă

Reacția Fan Courier, în urma acestei amenințări

De altfel, acest mesaj se arată și pe pagina de facebook a companiei Fan Courier.

„Stimați clienți,

Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30.

Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor.

Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”, se arată în comunicatul trimis de compania de curierat.

Astfel, această măsură a fost luată, în urma mesajului primit, în care compania era amenințată cu bombă.

Urmăriți Impact.ro și pe