Ce mesaj a primit iubita lui Marica din partea amantei fostului fotbalist. Incredibil ce a putut să-i scrie

Redacția IMPACT 30.04.2020, 21:15
Ce mesaj a primit iubita lui Marica din partea amantei fostului fotbalist. Incredibil ce a putut să-i scrie

Ciprian Marica s-a văzut pus într-o situație incredibilă, în ultimele zile. După ce un filmuleț care îl înfățișează pe fostul jucător al echipei naționale de fotbal a devenit viral în mediul online, s-au aflat mai multe detalii și despre cine este amanta sportivului.

Ce mesaj a primit iubita lui Marica din partea amantei fostului fotbalist

Cu o zi în urmă, fostul jucător de fotbal a devenit protagonistul unui scandal de proporții. Din pricina unei filmări care a circulat cu repeziciune pe rețelele sociale, sportivul s-a trezit că este în centrul atenției, în plină pandemie. Ciprian Marica a fost prins cu amanta, Ana Muntea, într-un hotel de lux din Cluj. Întâmplarea a avut loc în urmă cu un an, în luna augsut din 2019.

Ce mesaj a primit iubita lui Marica din partea amantei fostului fotbalist. Incredibil ce a putut să-i scrie
Amanta lui Ciprian Marica i-a lăsat un mesaj de Crăciun, Ioanei Marcu

Mai mult, în respectiva înregistrare, el apare într-o ținută foarte sumară, compusă doar dintr-un prosop, cât este luat la întrebări de soțul furios. Potrivit cancan.ro, legătura dintre cele două familii, cea a fostului fotbalist, cât și cea a lui Florin Muntean Jr., era una cu mult mai veche de atât.

Incredibil ce a putut să-i scrie

De asemenea, atât partenera de viață, Ioana Marcu, dar și Ana Muntean, femeia surprinsă alături de sportiv în camera de hotel, se cunoșteau de ceva vreme. Ba chiar, în mod ironic, acestea ar fi fost prietene. Ana le-a urat acestora „Sărbători fericite”, cu prilejul Crăciunului, în 2018. Totul, cel mai probabil, pentru a menține aparențele, după cum au fost de părere și apropiații cuplului.

Chit că în viața lor de cuplu au apărut asemenea probleme, când credeau că totul le merge foarte bine, Ioana s-a arătat fermă pe poziție și pare că îi va rămâne alături sportivului. Totuși, până la acest moment, niciunul dintre ei nu a transmis o reacție oficială, legată de subiectul delicat.

Urmăriți Impact.ro și pe